GOSSIP

H Ελένη Τσαλιγοπούλου μίλησε για το θέμα υγείας που την ταλαιπωρεί

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε η Ελένη Τσαλιγοπούλου το απόγευμα της Δευτέρας 6/11. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, με αφορμή τις επερχόμενες εμφανίσεις της στο Άλσος, μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τα τελευταία 6 χρόνια και το οποίο την είχε αναγκάσει να φορά συνεχώς γυαλιά ηλίου.

«Είναι η πρώτη μου εμφάνιση χωρίς γυαλιά. Η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα με τα ματάκια μου είναι κάπως καλύτερα. Πέρασα έναν εξόφθαλμο, που με ταλαιπώρησε για αρκετά χρόνια, 6-7 και συνεχίζει να με ταλαιπωρεί», εξομολογείται η Ελένη Τσαλιγοπούλου στον αέρα της ΕΡΤ1.

«Η θεραπεία είναι ανάλογα με την περίπτωση. Τα γυαλιά είναι λίγο φερετζές, ρίχνεις και τα μαλλιά μπροστά, καλύπτεσαι και είσαι θεά πάντα. Αν μπορούσα, θα φορούσα και καπέλα», σημειώνει μεταξύ σοβαρού και αστείου η αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Είναι κάπως καλύτερα. Δεν είμαι εντελώς καλά αλλά τέλος πάντων… βαρέθηκα να φοράω γυαλιά», καταλήγει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

«Νιώθω ότι έχω συμβάλει στην εξέλιξη του ελληνικού τραγουδιού. Αυτό που μου λείπει είναι ο λαϊκός στίχος. Υπάρχουν τάσεις στη μουσική αλλά δεν υπάρχει δισκογραφία σήμερα. Οι νέοι βρίσκουν το κοινό τους μέσω του διαδικτύου. Είναι λίγο πιο δύσκολη η σημερινή εποχή. Καλά κάνουν και οι τράπερ και γράφουν αλλά η τραπ είναι από κάποια μέχρι κάποια ηλικία. Από ‘κει και πέρα υπάρχει πρόβλημα», σχολιάζει σε άλλο σημείο η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Δείτε ΕΔΩ ένα σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!