GOSSIP

Οι Πιερίδη - Κατριβέσης θέλουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους

Μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους φαίνεται πως προσπαθούν να δώσουν η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης,μετά τη βαθιά... κρίση στη σχέση τους που η ίδια η Μαριάντα αποκάλυψε δημόσια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “RealNews” και της Κορύνας Μανταγάρη, αυτό το διάστημα οι δυο τους εξετάζουν αν οι διαφωνίες που τους οδήγησαν στον χωρισμό, μπορούν να ξεπεραστούν.

Να σημειώσουμε, πως η τραγουδίστρια και ο σεφ είχαν περάσει μια σοβαρή κρίση στον γάμο τους, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο δημιούργησαν ένα χάσμα στη σχέση τους και τους έφεραν αντιμέτωπους με έναν χωρισμό.

Η Μαριάντα Πιερίδη παρουσίαζε με τη Φελίσια Τσαλαπάτη και τον Τριαντάφυλλο το “Καλοκαίρι #yes” και ο Δημήτρης Κατριβέσης βρισκόταν στην Τήνο λόγω των δικών του επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Μάλιστα, η Μαριάντα Πιερίδη στα μέσα Σεπτεμβρίου θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για την κρίση στο γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση.

Έτσι λοιπόν, είχε δηλώσει στην εκπομπή “Super Κατερίνα”: «Για να το ξεκαθαρίσω και αυτό. Περίεργη περίοδος. Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής που ήταν σοκαριστικό. Δεν έχει τύχει να το αντιμετωπίσω ξανά στην προσωπική μου ζωή. Το μοιράστηκα με την Φελίσια γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν δίπλα μου και… μαζικά εγκεφαλικά. Μου έστειλαν πολλά σε μήνυμα. Το έψαξα γιατί είμαστε 9 χρόνια μαζί. Το λέω ξεκάθαρα γιατί είναι κάτι που συμβαίνει. Όλο αυτό ήταν ένα τσουνάμι που με πήρε και με σήκωσε και με έριξε ξανά. Χαμός. Μου μίλησε και ο ίδιος».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, η επικοινωνία της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση από τις αρχές Σεπτεμβρίου ήταν προβληματική και μόνο επαγγελματική, καθώς διαχειρίζονται από κοινού κάποιες επιχειρήσεις.

Ωστόσο, όλα αυτά έχουν αλλάξει, καθώς κάνουν προσπάθειες να είναι πάλι μαζί, αφήνοντας πίσω όλα όσα τους οδήγησαν στον χωρισμό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!