GOSSIP

Τοπαλίδου - Κουρής: Όλες οι λεπτομέρειες για τον επικείμενο γάμο τους

Μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, ο ηθοποιός Νίκος Κουρής και η συνάδελφός του Έλενα Τοπαλίδου που φέτος πρωταγωνιστεί στους Πανθέους, ετοιμάζονται να παντρευτούν τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στις 12 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Παναγίτσα στο Παλαιό Φάληρο και κουμπάροι θα είναι αγαπημένοι φίλοι, που δεν έχουν σχέση με τον χώρο του θεάτρου.

Μάλιστα, όπως οι ίδιοι αποκάλυψαν το νυφικό το είδε πρώτα ο ηθοποιός και το παρήγγειλε. Ο γιος τους θα συνοδεύσει την Έλενα στην εκκλησία.

Το βράδυ της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου έγινε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Εκατομμυριούχος» στο θέατρο Παλλάς με πρωταγωνιστές τον Νίκο Κουρή και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Έλενα Τοπαλίδου με τον γιο τους, Πέτρο και μας έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για τον γάμο που θα είναι ανοιχτός.

«Ήρθα να δω τον μέλλοντα σύζυγό μου. Ο Νίκος είναι σπουδαίος. Δεν ξέρω αν φεύγει ο έρωτας μετά τον γάμο… γιατί δεν παντρευτήκαμε. Μπορεί να μη ξέρουμε τους λόγους που παντρευόμαστε, αλλά αυτό είναι και το ενδιαφέρον. Αγχώνομαι με τις προετοιμασίες, είναι κάτι συναρπαστικό. Θα είναι ανοιχτός γάμος αλλά το πάρτι θα είναι πιο κλειστό» αποκάλυψε η Έλενα στην κάμερα του Mega Καλημέρα.

Ενώ ο ηθοποιός υπογράμμισε: «Εγώ είδα πρώτος το νυφικό γιατί το παρήγγειλα. Ο γιος μας θα συνοδεύσει τη μητέρα του στην εκκλησία. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με αυτό. Έκανα πρόταση γάμου κανονικά, γονάτισα. Δεν έχω κανένα θέμα με την παρουσία δημοσιογράφων στον γάμο μου»!


Δείτε ΕΔΩ ένα σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!