GOSSIP

Συγκινεί το μήνυμα της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Mattlew Perry

H Molly Hurwitz υπήρξε αρραβωνιασμένη με τον αείμνηστο Matthew Perry που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών και η ίδια έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram στη μνήμη του πρώην αγαπημένου της.

 Οι δυο τους  άρχισαν να έχουν δεσμό το 2018 και το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Νοέμβριο του 2020, ενώ χώρισε  οριστικά τον Ιούνιο του 2021, κυρίως λόγω των εξαρτήσεων του ηθοποιού . 

«Μερικές φορές τα πράγματα απλά δεν λειτουργούν και αυτό είναι ένα από αυτά. Εύχομαι στη Molly τα καλύτερα» είχε δηλώσει ο ηθοποιός στο People μετά  τον χωρισμό τους και αξίζει να σημειώσουμε πως την είχε αποκαλέσει «τη σπουδαιότερη γυναίκα στον πλανήτη εκείνη τη στιγμή».

Η ίδια τώρα αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της με μία φωτογραφία του ίδιου να ατενίζει το χιονισμένο τοπίο μιας ευρωπαϊκής πόλης . 

«Αν και τον αγαπούσα με μια ένταση που δεν μπορούσα να εκφράσω, ήταν μια πολύπλοκη ψυχή που, μερικές φορές, προκαλούσε βαθύ πόνο... Μάτι, νιώθω ανακούφιση που βρήκες τη γαλήνη» έγραψε η ίδια.  Η ίδια περιγράφει ακόμα την μάχη αποτοξίνωσης που έδινε, πως διάβαζαν μαζί τις ατάκες του για το reunion των Friends και ότι ο ίδιος ήταν ενθουσιασμένος. «Ο σεβασμός και η εκτίμησή μας για το χιούμορ είναι κάτι που μας συνέδεσε. Το να είμαι μαζί του καθώς ανακάλυπτε ξανά τη λάμψη του ήταν μαγικό» γράφει στην ανάρτησή της.

«Κανείς στην ενήλικη ζωή μου δεν είχε πιο βαθιά επίδραση πάνω μου από τον Μάθιου Λάνγκφορντ Πέρι. Έχω τεράστια ευγνωμοσύνη για αυτό, για όλα όσα έμαθα από τη σχέση μας» αναφέρει επίσης. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!