GOSSIP

Η Lisa Kudrow θέλει να υιοθετήσει το σκυλάκι του Matthew Perry

Συντετριμμένη με το θάνατο του συναδέλφου της και φίλου της Matthew Perry είναι η ηθοποιός Lisa Kudrow που ενσάρκωνε την Phoibe στην σειρά Friends. 

H 60χρονη σήμερα ηθοποιός, δεν μπορεί να συμφιλιωθεί με την ιδέα πως έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ο τηλεοπτικός "Τσάντλερ Μπινγκ" που σκορπούσε απλόχερα το γέλιο με τις ατάκες του στη σειρά που ανέδειξε όλους τους πρωταγωνιστές της σε σταρ πρώτου μεγέθους.


Αν και κανένας από τους συμπρωταγωνιστές του στη διάσημη σειρά δεν έχει προχωρήσει σε επίσημες δηλώσεις, είναι γνωστό από διάφορες πηγές του περιβάλλοντός τους, πως βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.


Φίλος της Kudrow δήλωσε στη Daily Mail ότι η ηθοποιός είναι συντετριμμένη: «Ο Μάθιου είχε επιτέλους συμφιλιωθεί με τον εαυτό του και περνούσε την καλύτερη χρονιά της ζωής του από την παρουσίαση του βιβλίου του σχεδόν ένα χρόνο πριν. Απολάμβανε τη ζωή. Ήταν πιο κοντά από ποτέ με τους δικούς του και ασχολιόταν με τον εαυτό του. Είναι μπερδεμένη για το τι προκάλεσε τον θάνατό του».

H Daily Mail στο δημοσίευμά της αναφέρει πως άτομο που βρίσκεται κοντά στην ηθοποιό ανέφερε πως η Kudrow πιστεύει ότι μπορεί να πέθανε λόγω της επίδρασης των φαρμάκων του, ενώ βρισκόταν στο τζακούζι του: «Αν και κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι μπορεί να έφταιγαν τα φάρμακά του – συνταγογραφημένα ή μη – φυσικά αυτή είναι μια σκέψη που περνά από το μυαλό όλων. Σκέφτονται ότι μπορεί να πήρε κάτι που να αντιδρούσε άσχημα με το ζεστό νερό» δήλωσε η πηγή.

Η ίδια πηγή ανέφερε πως η Lisa Kudrow θέλει να υιοθετήσει τον σκύλο του Perry τον Άλφρεντ, τον οποίο ο ηθοποιός είχε πάρει πριν από τρία χρόνια και όπως είχε αναφέρει ήταν ο αγαπημένος του φίλος στον κόσμο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!