GOSSIP

Ασύλληπτη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στους Αποστολόπουλο - Κονδυλάτο

Τα τελευταία 24ωρα έχει ξεσπάσει μια απίστευτη κόντρα ανάμεσα στο σχεδιαστή μόδας Νίκο Αποστολόπουλο και τον επίσης γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων και πρώην παίκτη του Survivor Περικλή Κονδυλάτο και κανείς από τους δύο δεν δείχνει να διάθεση να... ηρεμήσει τα πνεύματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε στη «Super Κατερίνα»: «Νομίζω ότι ο κ. Ζούλιας πρέπει να σκέφτεται πριν μιλήσει. Η Ματούλα τον άνθρωπο που δεν άντεχε και δεν ανεχόταν ήταν ο Ζούλιας. Κάθε μέρα που μιλούσαμε στα τηλέφωνα ήταν εναντίον του και έλεγε τα χειρότερα. Δεν ξέρω τι σχέση είχαν. Ξέρω ότι με έπαιρνε και μου έλεγε τα χειρότερα για τον κ. Ζούλια. Η Ματούλα ήταν τρελή; Έλεγε πάρα πολλά και δεν ξέρω ποια ήταν αλήθεια και ποια ψέματα. Είχαν να μιλήσουν πολύ περισσότερο από μήνες. Να μην λέει πολλά πράγματα. Όποια κι αν ήταν η σχέση τους, δεν πρέπει να βγει και να λέει. Ο Ζούλιας έκανε κάτι στην Ματούλα. Αν ήξερα Κατερίνα μου ότι λες τα χειρότερα για εμένα, δεν θα έβγαινα να πω τι υπέροχη που είναι η Κατερίνα. Το θεωρώ υποκρισία».

Τι είπε ο Περικλής Κονδυλάτος

Κατόπιν ο Περικλής Κονδυλάτος απάντησε μετά από σχετική ερώτηση, στην κάμερα του «Γεια σου»: «Ο Νίκος Αποστολόπουλος με αυτά που έχω δει να λέει στα κανάλια για μένα και τον Βασίλη Ζούλια, μου βγάζει ότι είναι ψυχολογικά ασταθής. Ο Βασίλης ήταν πάρα πολύ καλός φίλος με τη Ματούλα. Έχει βρεθεί στα αζήτητα, δεν περνάει η μπογιά του και αισθάνεται ότι πρέπει να βγαίνει στα κανάλια και να κάνει την κατίνα και να μας βρίζει. Έχει πει πολύ άσχημα πράγματα και για μένα. Είναι κρίμα να ευτελίζεται σε αυτή την ηλικία, μου βγάζει ότι είναι μια απελπισμένη φιγούρα».

Δείτε ΕΔΩ όσα έγιναν χθες στην εκπομπή της Μπακοδήμου

Η απάντηση του Νίκου Αποστολόπουλου

Από την πλευρά του ο Νίκος Αποστολόπουλος ανταπάντησε: «Ποιος είναι αυτός που θα μιλήσει για μένα; Το παιδί αυτό έχει απόλυτο δίκιο. Πήγατε να πάρετε συνέντευξη από έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι άνεργος χρόνια, δεν έχει δουλειά, του έχουν συμβεί πάρα πολλά με τον σύντροφό του, τον Βασίλη. Τους έχουν διώξει από εκεί που έμεναν, τους έκαναν έξωση γιατί δεν πλήρωναν. Έχουν συμβεί πολλά σε αυτούς τους ανθρώπους. Έχω κατανόηση γι’ αυτά που λέει, γιατί λογικό είναι μετά από όσα έχουν πάθει… Θέλουν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι, το ένα, το άλλο… Αν είναι σχεδιαστής, το ξέρει η ιστορία της μόδας».

Η αντίδραση του Περικλή Κονδυλάτου

Η νέα απάντηση του Περικλή Κονδυλάτου δεν άργησε να έρθει. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων, μιλώντας στο Happy Day, έκανε λόγο για προσβολή της προσωπικότητάς του, τονίζοντας πως θέλει να αποφύγει να κινηθεί νομικά.

«Ήταν βαθιά προσβολή της προσωπικότητάς μου. Σε αυτό δεν μπορώ να απαντήσω, από θέμα νομικό. Θέλω να αποφύγω να κινηθώ νομικά κατά του Νίκου Αποστολόπουλου. Ανεξάρτητα αν είπε ότι είμαι άνεργος και δεν έχω δουλειά, έχουμε πάρα πολλή δουλειά και θα ήθελα να μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, γιατί πραγματικά τραβάμε τα μαλλιά μας, με το πρόγραμμα που έχουμε με τον Βασίλη. Δεν θα ήθελα να πάει προς τα εκεί, όμως, αυτό είναι ένα μέσο που χρησιμοποιούμε στην κοινωνία μας, τη νομική οδό, όταν όλα τα άλλα μέσα δεν έχουν λειτουργήσει. Το απεύχομαι» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!