GOSSIP

Καβγάδισαν οι Τσιμτσιλή και Μπιμπίλας για το θάνατο της "Ματούλας"

Η είδηση του θανάτου της θρυλικής Ματούλας, της γυναίκας που έζησε μια πολυτάραχη αλλά και γεμάτη λάμψη και celebrities ζωή και έγραψε τη δική της ιστορία στο Κολωνάκι, έχει συγκλονίσει πολλούς, ειδικά επειδή έγινε γνωστό πως η Ματούλα, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, ενώ είχε αποβιώσει  μέρες πριν, καθώς ζούσε εντελώς μόνη της τα τελευταία χρόνια.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής Σπύρος Μπιμπίλας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή για να μιλήσει για το θάνατο της Ματούλας, αλλά τα όσα είπε η παρουσιάστρια προκάλεσαν τον εκνευρισμό του Μπιμπίλα και σύντομα η κουβέντα τους εξελίχθηκε σε καβγά και ο Μπιμπίλας διέκοψε τη συνομιλία τους.

ΣΠ.ΜΠ.: Η ιδιότητά μου δεν είναι να ψάχνω πώς πεθαίνει ο κάθε άνθρωπος. Το ότι είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ σημαίνει ότι ξέρω πώς πέθανε ο κάθε άνθρωπος; Λίγο να συνέλθουμε.

ΣΤ.ΤΣ.: Δεν μου αρέσει αυτή η προτροπή, νομίζω ότι είμαι στα συγκαλά μου. Ηρέμησε, πάρε μια ανάσα.

ΣΠ.ΜΠ.: Όχι, δεν ηρεμώ! Ήσουν πολύ ιδιαίτερη στον τρόπο που μου είπες «είσαι ο πρόεδρος, άρα πρέπει…». Δεν πρέπει! Παίρνετε τηλέφωνο τον πρόεδρο του ΣΕΗ για να σας πει πώς πέθανε ένας άνθρωπος;

ΣΤ.ΤΣ.: Δεν σου ζήτησα λεπτομέρειες, απλά ρώτησα, επειδή είπες ότι στην τελευταία σας συνάντηση η Ματούλα ήταν πολύ χάλια ψυχολογικά. Μπορεί οι τηλεθεατές να σκέφτονται, μετά τη δική σου πληροφορία, ότι μπορεί να έβαλε τέλος στη ζωή της. Εγώ διάβασα στο ρεπορτάζ ότι πέθανε από παθολογικά αίτια. Αυτό ρώτησα, για να μην αφήσουμε κανένα υπονοούμενο.

ΣΠ.ΜΠ.: Άφησα εγώ κανένα υπονοούμενο; Πέθανε ένας άνθρωπος και καθόμαστε και λέμε τέτοια πράγματα;

ΣΤ.ΤΣ.: Μάλλον έχεις συνηθίσει να βγαίνεις σε άλλες εκπομπές και να τσακώνεσαι.

ΣΠ.ΜΠ.: Δεν θέλω να συνεχίσουμε έτσι.

ΣΤ.ΤΣ.: Καλημέρα! Γεια! Καλημέρα! Ούτε εγώ θέλω! Αφού δεν θες εσύ μία, ούτε εγώ δεν θέλω. Να ‘σαι καλά

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!