GOSSIP

H Χατζίδου συγκινήθηκε με τα λόγια του συζύγου της και τον φίλησε on air

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μέρα που ο Ετεοκλής Παύλου είχε εκείνο το ατύχημα, το οποίο ήταν η αιτία για να υποστεί τον ακρωτηριασμό του ποδιού του. Ο παρουσιαστής, λοιπόν, προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής στον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει με τη σύζυγό του και συγκίνησε τους πάντες.

«Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για μένα σήμερα κι έχω την ανάγκη να το πω. Σήμερα είναι δέκα χρόνια από το ατύχημα που είχα και μου άλλαξε τη ζωή, 13 Οκτωβρίου 2013…», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου απάντησε: «Αλήθεια λες καρδούλα μου; Παιδιά, δεν το ήξερα. Δεν μου είπες τίποτα».

Ο Ετεοκλής Παύλου είπε στη συνέχεια: «Δεν την έχω ως μια μέρα που θέλω να τη θυμάμαι πάντα, αλλά πολλές φορές είναι από αυτά που βγαίνουν από μόνα τους. Θέλω να πω κάτι στον κόσμο, να μην αφήνετε τη ζωή σας να περνάει, γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται από το ένα λεπτό στο άλλο, αλλά ζήστε τη ζωή σας για όλους αυτούς που δεν μπορούν να τη ζήσουν.

Και γιατί η χειρότερή σας μέρα, για κάποιους είναι όνειρο ζωής. Αυτό μην το ξεχάσετε ποτέ! Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά θα πάλευα και θα έδινα το μεγαλύτερο αγώνα της ζωής μου για να φτάσω στο μηδέν, για να κάνω τα αυτονόητα. Έδωσα έναν αγώνα τεράστιο για να μπορέσω να κάνω αυτά που θεωρούσα δεδομένα μέχρι εκείνη τη μέρα. Και σήμερα είμαστε εδώ».

Η Ελένη Χατζίδου δεν κρατήθηκε κι έδωσε ένα τρυφερό φιλί στον σύζυγό της.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!