GOSSIP

Οι αντιδράσεις των Σκορδά & Καινούργιου επειδή κάποιες δεν μίλησαν στην εκπομπή τους

Βραδινές εξόδους έκαναν πολλές παρουσιάστριες αυτές τις ημέρες και ενώ έκαναν δηλώσεις στις κάμερες, είδαμε πως δύο συγκεκριμένες παρουσιάστριες αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις σε συγκεκριμένες εκπομπές που παρουσιάζουν συνάδελφοί τους. 

Ο λόγος για την Ιωάννα Μαλέσκου, που αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής Fay's Time της Φαίης Σκορδά και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που δεν θέλησε να μιλήσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.


Η αντίδραση της Σκορδά.


Η Φαίη Σκορδά ζήτησε να μάθει από τη δημοσιογράφο, που έκανε το ρεπορτάζ τι ακριβώς συνέβη μήπως η Ιωάννα έχει κάτι μαζί της και οι συνεργάτες της τής εξήγησαν ότι δεν ήθελε να μιλήσει γενικά στον ΣΚΑΙ!

«Δεν είπε “δεν θέλω να μιλήσω στην εκπομπή της Φαίης”. Είπε “δε θέλω να μιλήσω στο κανάλι”» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Φραγκάκη.

Και η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Το σέβομαι απόλυτα. Απλώς πέρασε από το μυαλό μου ότι κάτι είχε γίνει και είχε παρεξηγηθεί μαζί μου».

Και σε άλλο σημείο τόνισε η παρουσιάστρια: «Είναι ωραίο από μια συνεργασία και δεν αναφέρομαι σε αυτή τη σχέση σε καμία περίπτωση, να φεύγεις και να μένεις στα καλά».

 

 

Οι αντιδράσεις στην εκπομπή της Καινούργιου

Η Σπυροπούλου αρνήθηκε να μιλήσει στην εκπομπή Super Κατερίνα και αυτό που ενόχλησε τους συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου ήταν η συμπεριφορά της στην 23χρονη ρεπόρτερ.

«Χαλάει και ισοπεδώνει την εικόνα που είχε φτιάξει το τελευταίο καιρό… Κρίμα να γυρνάει στο παρελθόν, είναι μεγάλο φάουλ… Δεν είσαι πρότυπο για τα παιδιά που κάνουν ρεπορτάζ…», σχολίασε ο Χάρης Λεμπιδάκης και συμφώνησε μαζί του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Η Χρύσλα από την άλλη τόνισε: «Η κυρία Σπυροπούλου δεν είναι δημοσιογράφος, δεν έχει βγει ποτέ στο πεζοδρόμιο να δουλέψει και να κουραστεί όπως αυτά εδώ τα παιδιά|!

Και σε έξαλλη κατάσταση ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Δεν άλλαξε τίποτα. Προσπαθεί να συγκαλύψει το παρελθόν αλλά τη “τρώει” και όταν τη πιέσει λίγο ξαναβγαίνει ο εαυτός της. Θα γίνουμε απολογητές μια επιθετικής συμπεριφοράς; Απολογητής δε γίνομαι γιατί έχω άποψη, μάτια και γνώση.

Αυτοί που δεν έχουν γνώση και οι ατάλαντοι να απολογηθούν».

Δείτε ΕΔΩ την άρνησή της να μιλήσει στο Super Κατερίνα αλλά και τα όσα είπαν οι συνεργάτες της Καινούργιου η οποία Κατερίνα ήταν η μόνη ήρεμη που δεν έκανε δηλώσεις η Σπυροπούλου

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!