GOSSIP

Η Χρονοπούλου έλεγε πως θα καταραστεί όποιον φορέσει μαύρα στην κηδεία της

Πώς ήθελε η Μαίρη Χρονοπούλου να την αποχαιρετήσουν οι φίλοι της; Σε αυτό το ερώτημα απάντησε ένας καλός φίλος της που βοηθά στην οργάνωση του πάρτι που  η αείμνηστη ηθοποιός ήθελε να γίνει μετά το θάνατό της.

Σε ζωντανή σύνδεση με το Πρωινό, ο επιστήθιος φίλος της μεγάλης μας ηθοποιού, Θωμάς Χούντας, αποκάλυψε την επιθυμία που είχε η Μαίρη Χρονοπούλου σχετικά με το πώς θα έπρεπε να γίνει ο αποχαιρετισμός από τους φίλους της. Όπως είπε:

«Η Μαίρη ήθελε να μείνει στο σπίτι με το φέρετρο 7 μέρες με ξηρό πάγο. Αυτό δεν θα συμβεί βεβαίως γιατί έτσι κι αλλιώς οι 7 μέρες έχουν παρέλθει, που είναι ήδη στο ψυγείο του νοσοκομείου. Οπότε θα την έχουμε λίγες ώρες κοντά μας. Πίστευε σε κάποια δικά της συμβάντα, ότι η μία μέρα σημαίνει αυτό, η δεύτερη αυτό… οπότε δεν ήθελε να καεί πριν την έβδομη μέρα».

«Η Μαίρη Χρονοπούλου όταν έλεγε ένα μεγάλο πάρτι, ουσιαστικά το εννοούσε. Δεν θα γίνει κάτι τέτοιο γιατί κανείς δεν έχει τη διάθεση και την όρεξη να χορέψει, ούτε για αστείο. Ήθελε να είναι στο φέρετρό της χωρίς λουλούδια και να μας βλέπει από ψηλά με ένα ποτήρι κρασί. Ίσως βάλουμε σε χαμηλό ήχο κάποια τραγούδια δικά της μόνο, για να είναι όσο το δυνατόν πιο κατανυκτικό όλο αυτό.

Μας έλεγε «μην τολμήσετε να φορέσετε μαύρα, θα σας καταραστώ από εκεί που θα είμαι». Ήθελε ανοιχτόχρωμα ρούχα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!