GOSSIP

Πολύ δύσκολες ώρες για το Βασίλη Καρρά - Μπήκε ξανά στο νοσοκομείο

Μια ακόμη μάχη για τη ζωή του καλείται να δώσει ο 69χρονος τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό, αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, που τον οδήγησε εκ νέου σε νοσηλεία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” ο Βασίλης Καρράς μεταφέρθηκε στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Μαζί του βρίσκεται και η αγαπημένη οικογένειά του - η σύζυγός του Χριστίνα και η μονάκριβη κόρη του Ειρήνη - που δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του.

Να σημειωθεί, πως είχε γίνει γνωστό ότι η υγεία του Βασίλη Καρρά έχει κλονιστεί εδώ και περίπου δύο χρόνια, όταν οι γιατροί διέγνωσαν αρχικά σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι του. 

Όπως γράφει η εφημερίδα “Espresso”, ο Βασίλης Καρράς είχε ήδη δωρίσει σε άπορες οικογένειες τρία ακίνητα για να μένουν εδώ και πολλά χρόνια.

Τι είχε πει ο αδελφός του Βασίλη Καρρά

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο αδερφός του Δαμιανός, μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” και είχε αναφέρει: «Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει… Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ κάναμε καλαμπούρι πάνω.

Μέρα παρά μέρα, κάθε μέρα πάνω είμαι, στον αδερφό μου δίπλα. Συζητάμε, κάνουμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε τη μπιρίμπα μας.

Βγαίνουμε στο μπαλκόνι του, συζητάμε να περάσει η ώρα και βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό.

Δίνει τη μάχη του πάρα πολύ γενναία, είναι υπερήφανο άτομο! Είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι… Το πολεμάει! Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες του δίνουν μεγάλες πιθανότητες. Πιστεύει πολύ στον Θεό».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!