GOSSIP

Νικολούλη για Πισπιρίγκου: «Εγώ και εκείνη πάντως... ξέρουμε»!

Η 59χρονη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αγγελική Νικολούλη, ετοιμάζεται για τη πρεμιέρα του νέου κύκλου της εκπομπή της Φως στο Τούνελ και παραχώρησε μια νέα συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Φέτος στις διακοπές τι σου έλεγε ο κόσμος που σε συναντούσε για τις υποθέσεις που απασχόλησαν την εκπομπή τη σεζόν που πέρασε;

«Μιλήσαμε για υποθέσεις, για τις ομορφιές του τόπου τους, μέχρι και για χορό με σήκωσαν. Με βλέπουν χρόνια τώρα ως δικό τους άνθρωπο. Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να εισπράττεις την αγάπη από πρόσωπα που συναντάς για πρώτη φορά.

Είναι ένα από τα θετικά στοιχεία της δύσκολης δουλειάς του Τούνελ. Όλοι βέβαια με ρωτούσαν για την πολύκροτη ιστορία της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα.» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στο περιοδικό ΟΚ! που τις τελευταίες τρεις δεκαετίες έχει εντοπίσει περισσότερους από 1.800 αγνοούμενους σε 950 εκπομπές.

Πολύ λογικό. Και εσύ εξάλλου κλείνοντας την περσινή σεζόν είχες απευθύνει το δικό σου μήνυμα στη μητέρα από την Πάτρα (Πισπιρίγκου). Υπήρξε κάποια αντίδραση έπειτα;

«Στην παρούσα φάση δεν θα αναφερθώ σε αυτή την υπόθεση, που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, την οποία όλοι εμπιστευόμαστε. Εγώ και εκείνη πάντως ξέρουμε…» είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!