GOSSIP

Αυτομουντζώθηκε η Καινούργιου: «Και που ήμουν με ευκατάστατους, εγώ τους πλήρωνα...»

Δύο... μούντζες στον εαυτό της έριξε σήμερα στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς η παρουσιάστρια για μια ακόμη φορά εξομολογήθηκε πως μολονότι κάποιοι από τους πρώην συντρόφους της είχαν πολλά χρήματα η ίδια πλήρωνε τα πάντα!

Αφορμή για αυτή τη νέα... κρίση αυτοκριτικής και αποκαλύψεων στάθηκαν τα λόγια του Νίκου Αποστολόπουλου.


Ο γνωστός σχεδιαστής, σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή, είπε πως θέλει να παντρέψει την Κατερίνα Καινούργιου και πως έχει ένα άγχος να της βρει τον κατάλληλο σύζυγο: «κάποιον επιχειρηματία, με χρήματα, ελεύθερο πνεύμα...» είπε ο σχεδιαστής.


Και τότε η παρουσιάστρια σχολίασε: «Πέρα από την πλάκα, δεν με ενδιαφέρει αν ο σύντροφός μου θα είναι επιχειρηματίας, αν θα έχει λεφτά... Και που είχα συντρόφους που υποτίθεται ότι είχαν χρήματα, εγώ τους πλήρωνα. Συγνώμη, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ήμουν με έναν άνθρωπο που δεν ήθελα να πιστεύει ότι τον ήθελα για τα λεφτά, αλλά φτάσαμε σε σημείο να τα κάνω όλα εγώ. Να πληρώνω εγώ, να αγοράζω εγώ...», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θέλω έναν άνθρωπο να τον θαυμάζω. Θέλω να μπει μέσα στο σπίτι και να νιώσω μια ασφάλεια, όχι οικονομική αλλά συναισθηματική», κατέληξε.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!