GOSSIP

H Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε πως η Σπυροπούλου κάνει... κωλοτούμπα

Τα όσα είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, έχουν προκαλέσει πολλά σχόλια και σήμερα το πρωί, στην εκπομπή της Μελέτη, η Φλορίντα Πετρουτσέλι, που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έκανε λόγο για... κωλοτούμπα της παρουσιάστριας.

Θυμίζουμε πως η Σπυροπούλου, είπε για τους... επικτριτές της: «Ακούω πάρα πολλά… Κατ’ αρχάς δεν ήταν μπροστά κάποιοι άνθρωποι για να τα πουν όλα αυτά. Τους ευχαριστώ που βάζουν αυτές τις πινελιές στην πορεία μου... Λένε ότι ήξεραν τι έγινε και πώς έγινε. Ακούω διάφορα αλλά λυπάμαι, δεν ήξεραν. Αρέσει να λένε…»  (δες εδώ τι είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου)

Η Φλορίντα σήμερα εξέφρασε την άποψη πως η παρουσιάστρια θα πρέπει να σταματήσει να αναφέρεται στο τηλεοπτικό της παρελθόν και στα όσα της καταλογίζουν καθώς κάθε φορά, αντί να βελτιώσει το κλίμα, της γυρνάει όλο αντίστροφα.

«Θέλω να πω κάτι, επειδή τυχαίνει και έχω συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα. Η Κωνσταντίνα είχε πάει στην Ελένη, και είχε ζητήσει συγγνώμη, και είχε πει ότι ντρέπεται κάποιες φορές όταν συναντά παλιούς συνεργάτες της. Πέσανε όλοι να τη φάνε, πήγε να το κάνει για καλό και της βγήκε αρνητικά. 

Τώρα νιώθω ότι πάει να κάνει κ@λοτούμπα και να υποστηρίξει αυτά που έκανε, να πει ότι είναι λάθη που της χρεώθηκαν αλλά δεν είναι κ έτσι ακριβώς. Αυτό που λέει, ότι δεν υπάρχει εγχειρίδιο, ισχύει. Πράγματι, δεν υπάρχει εγχειρίδιο όταν ξεκινάς αυτή τη δουλειά, όπως και οποιαδήποτε δουλειά. 

Υπάρχει όμως κάτι, που λέγεται χαρακτήρας και παιδεία… Η Κωνσταντίνα έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν. Εγώ ήμουν μάρτυρας. Ίσως λόγω ηλικίας. Για όποιο λόγο και να τα έκανε, συμβουλευτικά της λέω ότι καλό θα ήταν, όταν πηγαίνει κάπου καλεσμένη, να μη την ανοίγει αυτή την κουβέντα γιατί της γυρίζει μπούμερανγκ.

Μπορεί πράγματι να είναι πολύ καλύτερος άνθρωπος…. Η Κωνσταντίνα πέρασε δύσκολα όταν βγήκε στην Ελένη, αλλά δε πέρασαν καλά κι εκείνοι που είχαν συνεργαστεί μαζί της… Μετά από αυτή τη συνέντευξη νιώθω ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα» είπε η Φλορίντα.

 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!