GOSSIP

Παπαθωμά & Πετράκος λέγεται πως χώρισαν αλλά ο τραγουδιστής στέλνει... καρδιές

Μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο, έσκασε σαν βόμβα, δημοσίευμα που ανέφερε, πως η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά και ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος, χώρισαν μετά από 10 χρόνια κοινής συμβίωσης.

Η εν λόγω είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εφημερίδα Real. «Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισαν μετά από δέκα χρόνια συμβίωσης να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ιδεολογικοί λόγοι, καθώς και κάποια αξεπέραστα προβλήματα οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση. Κύριο μέλημά τους και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα είναι το μεγάλωμα των παιδιών τους υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις».

Μέχρι στιγμής, ο τραγουδιστής και η ηθοποιός δεν έχουν απαντήσει ανοιχτά για την σχέση τους, ωστόσο και στο παρελθόν, επιθυμούσαν να κρατούν μακριά από τα media την κοινή τους ζωή.

Και μπορεί πλέον η Θεοφανία Παπαθωμά να μην ακολουθεί τον Γρηγόρη Πετράκο στα social media, ωστόσο εκείνος, όχι μόνο την ακολουθεί, αλλά έκανε και ένα τρυφερό σχόλιο στην τελευταία της ανάρτηση μέσω της οποίας η ηθοποιός ανακοίνωνε την απόκτηση του μεταπτυχιακού της. 

Συγκεκριμένα έβαλε μια σειρά από κόκκινες καρδούλες!

Δες ΕΔΩ και το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!