GOSSIP

Ρώτησαν τη Στικούδη ποιο είναι το φύλο του μωρού της και δείτε τί απάντησε

Πριν από λίγο καιρό η 38χρονη τραγουδίστρια, μοντέλο και παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη, αποκάλυψε πως είναι έγκυος και περιμένει το δεύτερο παιδί της με το σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, με τον οποίο ήδη έχει αποκτήσει ένα γιο.

Μάλιστα η Κατερίνα, αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της, ενώ βρίσκονταν επί σκηνής, σε συναυλία της Christina Aguilera!


Έκτοτε, πολλοί από τους φαν της τής στέλνουν μηνύματα ρωτώντας για το φύλο του μωρού και μάλιστα πολλοί της εύχονται να αποκτήσει και ένα κοριτσάκι.


Η ίδια πραγματοποίησε τώρα βραδινή έξοδο και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της, ενώ αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει ακόμη ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένει.

«Είμαι 5 μηνών έγκυος. Η Μάλτα και η Κριστίγνα Αγκιλέρα ήταν κάτι πολύ γούρικο που συνέβη. Είμαι πολύ αυθόρμητη και δεν μπορώ να μπω σε κουτάκια. Δεν είχα σκοπό να ανακοινώσω έτσι την εγκυμοσύνη μου στη συναυλία με 80.000 κόσμο, αλλά αισθάνθηκα πολύ οικεία. Είμαι καλά, είμαι υγιής, είμαι γερή, έχω δύναμη και μπορώ να κάνω αυτά που με ευχαριστούν και με γεμίζουν. Δεν ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν έχω ένστικτο για το ποιο είναι το φύλο αλλά κάτι νιώθω, αλλά δεν θέλω να πω. Μην πέσω έξω και μετά τα μαζεύω. Ο σύζυγός μου είναι πολύ δοτικός. Δεν είμαστε πουθενά χώρια», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!