GOSSIP

Η Νικολέττα Ράλλη βάφτισε την 3 ετών κορούλα της [εικόνες]

Στιγμές ευτυχίας για τη Νικολέττα Ράλλη και τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο, οι οποίοι την Πέμπτη (28/09) βάφτισαν την τριών ετών κόρη τους.

Η νεοφώτιστη πήρε τα ονόματα Σοφία - Αλεξάνδρα, ενώ  νονοί της ήταν ο αδερφός της Ράλλη, η αδελφή του άνδρα της και η κολλητή της και το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο, καθώς το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει την ξεχωριστή αυτή στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος βάφτισαν την 3χρονη κόρη τους υπό άκρα μυστικότητα, χθες Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια κατάφερε να κρατήσει μυστική τη βάφτιση της μονάκριβης κόρης της, η οποία πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

«Είναι κάτι το οποίο δεν θα θέλαμε να το μοιραστούμε με τους δημοσιογράφους. Η βάπτιση θα γίνει σε στενό κύκλο και δεν θα ήθελα να έρθουν σε καμία περίπτωση να βρεθούν σε αμήχανη θέση οι καλεσμένοι», είχε ξεκαθαρίσει στο TLIFE, η Νικολέττα Ράλλη.

«Σοφία θα είναι το όνομά της. Είναι το όνομα της μητέρας του Μιχάλη. Μου άρεσε το όνομα. Το αγαπημένο μου μιούζικαλ είναι το Mamma mia και η κόρη της πρωταγωνίστριας λέγεται Σόφι, πάντα μου άρεσε αυτό το όνομα», είχε αποκαλύψει η Νικολέττα Ράλλη σε παλαιότερη συνέντευξή.

 

Η Νικολέττα Ράλλη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους κάποια στιγμιότυπα από τη βάφτιση της κόρης της, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!