GOSSIP

Η Ραχήλ Μακρή μίλησε για το «I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!»

Λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, η Ραχήλ Μακρή μίλησε στην εκπομπή “Fay’s Time” και τον Χρήστο Λυσσέα και απάντησε για τη συμμετοχή της στο νέο ριάλιτι του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΙ “I’ m a celebrity get me out of here”.

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση που την πήρα μαζί με την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου με παρακίνησαν να πάρω μέρος. Στην αρχή είπα όχι, αλλά είδα ότι στο παιχνίδι έχει πάει μέχρι και ο υπουργός υγείας της Μεγάλης Βρετανίας. Τρία χρόνια στη Βουλή άκουγα μόνο σχόλια και κλεισμένα μικρόφωνα.

Είμαι η πιο σχολιασμένη πολιτικός στην ιστορία της αντιπολίτευσης, επομένως δεν με αφορά η σκληρή κριτική. Δεν θα ήθελα το παιχνίδι να είναι ανιαρό, ο κόσμος έχει ανάγκη να δει κάτι πιο ανάλαφρο, με γέλιο και τρόμο», είπε αρχικά η Ραχήλ Μακρή.

Η Ραχήλ Μακρή είπε στη συνέχεια: «Τα παιδιά και ο σύζυγός μου είναι οι τελευταίοι άνθρωποι που χαιρέτησα πριν φύγω. Ο μεγάλος μου γιος μου είπε καλή τύχη, τα σ’ αγαπώ έπεσαν βροχή και μου είπαν ότι το μυαλό τους θα είναι μαζί μου. Σαν φυλαχτό έχω μαζί μου τα δύο κομποσκοίνια μου για να με προστατεύουν από κάθε κακό».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!