GOSSIP

Η Καλομοίρα είχε επέτειο γάμου και έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση [εικόνα]

Σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της είναι η Καλομοίρα, καθώς ετοιμάζεται για να τη δούμε ως παρουσιάστρια του νέου συναρπαστικού ριάλιτι επιβίωσης του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΙ «I am a celebrity: Get me out of here» και πάντα έχει στο πλευρό της το σύζυγό της και πατέρα των 3 παιδιών της Γιώργο Μπούσαλη.

Το ζευγάρι γιόρτασε χθες (26/09) την 13η επέτειο του γάμου του.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας παντρεύτηκαν το 2010 στην Νέα Υόρκη, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τα τρία τους παιδιά (Δημήτρη, Νίκο και Αναστασία) να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους.

Πριν λίγες ώρες, ανήμερα της επετείου του γάμου της, η Καλομοίρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του Γιώργου Μπούσαλη. Οι δυο τους γνωρίζονται από παιδιά και ήταν στενοί φίλοι πριν αποφασίσουν να γίνουν ζευγάρι.

«Γιορτάζουμε την επέτειό μας! Είσαι το πρώτο και τελευταίο φιλί της ημέρας μου. Τα τρία καταπληκτικά μας παιδιά κάνουν το ταξίδι μας τον μεγαλύτερο θησαυρό. Θα σε αγαπώ για πάντα», έγραψε η Καλομοίρα στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!