GOSSIP

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Βαμβακούση για το θάνατο της πεθεράς της

Λίγες μόνο ώρες μετά το γάμο των πρώην Survivors Γιώργου Αγγελόπουλου και Δήμητρας Βαμβακούση, ο γνωστός "Ντάνος" αποκάλυψε τη θλιβερή είδηση του θανάτου της αγαπημένης μητέρας του Ράνιας και βυθίστηκε στο πένθος.

Με μία συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε στα social media η σύζυγός του Δήμητρα Βαμβακούση είπε το δικό της στερνό αντίο στην πεθερά της, την οποία αποκαλεί "Ντανομάνα".

Στο κείμενο που δημοσίευσε αναφέρει όσα έλεγε η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου όταν οι μέρες ήταν δύσκολες και ο πόνος ήταν αφόρητος.

«Ντάνομάνα. Ενώ οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά προ πολλού άντεξες για να σε έχουμε μαζί μας την πιο ευλογημένη μας στιγμή. Τώρα καταλαβαίνω από που πήρε ο γιος σου. Μου λείπεις για όλα αυτά που ζήσαμε και όλα αυτά που δεν ζήσαμε. Θα κρατήσω αυτό που έλεγες όταν πόναγες πολύ και με χιούμορ: δεν θα του περάσει κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα φύγει.

Με δίδαξες πολλά αλλά κυρίως έχω την ευχή σου διότι μου άφησες την πιο βαριά κληρονομιά. Να με αγαπάς» ήταν τα σπαρακτικά λόγια της Δήμητρας Βαμβακούση, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μία φωτογραφία όπου είναι όλοι μαζί σε γενέθλια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!