GOSSIP

Μια δήλωση της Έφης Σαρρή προκάλεσε χαμό στην εκπομπή της Μελέτη

Οι δηλώσεις που έκανε η Έφη Σαρρή στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» προκάλεσαν… χαμό στο πλατό, καθώς άνοιξε τεράστια συζήτηση γύρω από τα όσα είπε η τραγουδίστρια για τους άντρες. Μια ατάκα, μάλιστα, της Νανάς Παλαιτσάκη έκανε την Ελεονώρα Μελέτη να αντιδράσει.

Μία από τις δηλώσεις της Έφης Σαρρή ήταν ότι «θέλω ο άντρας να ακούει τις διαταγές μου και να λέει «yes, ma’am»» και από εκεί ξεκίνησαν όλα…

«Ένας άντρας, ο οποίος είναι αρσενικό και πρέπει να υπάρχουν αρσενικά παλαιάς κοπής, πρέπει να βάλει όρια. Πρέπει ο άντρας να βάλει όρια για να νιώθει η γυναίκα ότι υπάρχει ασφάλεια. Διότι όταν δεν κάνει ο άντρας πρόταση και δεν βάζει όρια, μετά όλα γίνονται ρημαδιό», είπε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

Η Ελεονώρα Μελέτη τής απάντησε: «Μόνο ο άντρας βάζει όρια; Και η γυναίκα πρέπει να βάζει όρια».

«Όταν υπάρχουν δύο καπεταναίοι στο καράβι, το καράβι πάει για φούντο. Άρα, πρέπει σε μια σχέση στο σπίτι κάποιος να είναι αρχηγός. Αυτός ο οποίος φέρνει τα λεφτά, αυτός και…», συμπλήρωσε η Νανά Παλαιτσάκη και η Ελεονώρα Μελέτη αντέδρασε.

Ε.Μ.: Δεν μπορώ να το ακούω αυτό το πράγμα. Τι πάει να πει “αυτός που φέρνει τα λεφτά”; Δηλαδή, συγγνώμη ρε Νανά, άμα δουλεύει η γυναίκα, τι θα κάνει;

Ν.Π.: Μπορώ να έχω την άποψή μου;

Ε.Μ.: Και βέβαια, αλλά δεν το καταλαβαίνω αυτό το “αυτός που φέρνει τα λεφτά”.

Ν.Π.: Γι’ αυτό έχουν γίνει όλα τα σπίτια ρημαδιό. Όταν θες να είσαι κι εσύ αρχηγός στο τιμόνι και ο άντρας αρχηγός, πάτε για βούλιαγμα.

Ε.Μ.: Γιατί να είναι αρχηγός αυτός που φέρνει τα λεφτά;

Ν.Π.: Παραδοσιακά, όταν φέρνεις τα λεφτά, μπορείς να ελέγχεις κι έχεις δικαίωμα να ελέγξεις.

Ε.Μ.: Θα τρελαθώ!

Ν.Π.: Να τρελαθείς, αλλά να μάθεις και αλήθειες. Δεν μπορεί να έχουν γίνει όλα ίσα κι όμοια.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχεια: «Τι πάει να πει ότι αυτός που έχει τα λεφτά, ελέγχει; Δεν μπορώ να ακούω στις εποχές της χειραφέτησης ότι ο άντρας ελέγχει τη γυναίκα επειδή δουλεύει και φέρνει τα λεφτά στο σπίτι. Δεν μπορώ να ακούω ότι η γυναίκα ελέγχεται επειδή ο άντρας έχει λεφτά».

Κλείνοντας, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Αν υπάρχει καλή συνεννόηση και επικοινωνία στο ζευγάρι, οι ρόλοι πραγματικά τηρούνται και ας δουλεύει και η γυναίκα. Δηλαδή τι; Ο Θοδωρής είναι μπαλαρίνα; Ο Θοδωρής μπαίνει μέσα και από την τεστοστερόνη κάθομαι γατάκι!».

 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!