GOSSIP

H Βαλαβάνη μίλησε για το Βασάλο και για την ατάκα της για το γάμο του Ντάνου

Δηλώσεις στην κάμερα του «Breakfast at Star» και τον Στέλιο Δρουμαλιά παραχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά το τέλος της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», στην οποία θα τη βλέπουμε τη φετινή σεζόν.

Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος μίλησε για την πρεμιέρα της εκπομπής, αλλά και το μήνυμα που της έστειλε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Όλα είναι τέλεια. Ήταν η πρώτη φορά που δεν αγχώθηκα, αλήθεια, δεν ξέρω γιατί. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που αγχώνομαι με το παραμικρό. Αυτή τη φορά δεν αγχώθηκαν καθόλου. Το πιο ωραίο μήνυμα για καλή αρχή το πήρα από τους γονείς μου. Είναι δίπλα μου σε αυτό το βήμα που ξεκίνησα τώρα», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και συνέχισε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο:

«Εννοείται μιλήσαμε. Μου έστειλε μήνυμα και μιλήσαμε, μου είπε να μην έχω άγχος γιατί με ξέρει, αλλά δεν είχα καθόλου άγχος».

Η Ευρυδίκη εξληγησε δε πως απλά έκανε χιούμορ όταν χθες Κυριακή 24/9 λίγο πριν πάει στο γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου είχε πει στον αέρα της εκπομπής της: Στη συνέχεια η δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Ποιος πίστευε ότι ο Ντάνος θα παντρευτεί νωρίτερα από μένα; Εγώ πίστευα ότι ο Γιώργος θα μείνει για πάντα εργένης. Κοίτα που μας πρόλαβε. Ο Γιώργος πάντα ήθελε να κάνει οικογένεια και το λέγαμε και μέσα στο παιχνίδι. Να που ήρθε η στιγμή, και το κατάλληλο κορίτσι και ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!