GOSSIP

Ο Μαυρικίου σχολίασε αιχμηρά το λάθος του Κασσελάκη για την Κύπρο

Τηλεφωνικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε το πρωί της Παρασκευής 22/9 ο Μαυρίκιος Μαυρικίους με αφορμή το λάθος του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος αποκάλεσε «κρατίδιο» το ψευδοκράτος.

Ο καλλιτέχνης ανέφερε πως αυτό το ατόπημα έφερε αντιδράσεις στην Κύπρο ενώ αμφέβαλλε αν ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να βρεθεί στο τιμόνι της χώρας.

 «Έχουν ανάψει φωτιές εδώ στην Κύπρο. Εγώ είμαι δεξιός, νονός μου είναι ο Αναστασιάδης, δεν το έχω κρύψει. Για πρώτη φορά έτρεφα αισθήματα συμπάθειας για κάποιον της αριστεράς. Έβλεπα άνθρωπο με όρεξη, με άποψη, δυνατό, αλλά πραγματικά αυτή η αμάθεια που είδαμε όλοι μετά από αυτή τη δήλωση, με έχει προβληματίσει πάρα πολύ και όχι μόνο εμένα, όλη την Κύπρο και τη νέα γενιά που είναι παθιασμένη με αυτά τα θέματα», δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι ολίσθημα αυτό το πράγμα. Αν δείτε τη δήλωση, λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο δημοσιογράφος του λέει “για το ψευδοκράτος λέτε” κι εκεί δεν διορθώνει, να συνειδητοποιήσει τι είπε. Μετά από τόσες ώρες ήρθε η απάντηση και είναι ένα ακόμα επικοινωνιακό. Αυτό είδα. Μετά ενημερώθηκε. Συνειδητά είπε κρατίδιο το ψευδοκράτος, που έχει χυθεί τόσο αίμα», πρόσθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Τέλος, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εξήγησε: «Εμένα με τρομάζει το σενάριο αν κάτι πάει στραβά στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, μπορεί αύριο μεθαύριο αυτός ο άνθρωπος να βρεθεί στο τιμόνι της χώρας. Που ξέρουμε εμείς τι κενά έχει στα άλλα θέματα; Τι είναι η πολιτική στην Ελλάδα; Πειραματόζωο είναι; Δεν μπορεί να πάει να μάθει και να διεκδικήσει σε 5 χρόνια; Πρέπει τώρα να το κάνει; Δεν είναι μόνο η γνώμη μου, είναι αυτά που ακούω από πολύ κόσμο εδώ. Δεν υπάρχει άλλη συζήτηση εδώ».

Δείτε στο fthis.gr το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!