GOSSIP

Η Πιερίδη εξηγεί γιατί μίλησε δημόσια για την κρίση στο γάμο της

Μεγάλο ντόρο έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες εξομολογήσεις που έκανε τηλεοπτικά (με δάκρυα στα μάτια) η τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη, για το τί συμβαίνει στο γάμο της. Και σήμερα η ίδια εξήγησε γιατί έκανε αυτή τη δημόσια... κατάθεση ψυχής.

Μετά τα όσα είπε χθες Τετάρτη 21/9 στην εκπομπή της Καινούργιου και τις δηλώσεις που έκανε και ο σύζυγός της Δημήτρης Κατριβέσης, την ίδια μέρα στην εκπομπή του Λιάγκα, η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε σήμερα στην εκπομπή των Χατζίδου - Παύλου και εξήγησε γιατί αποκάλυψε πράγματα για κρίση στο γάμο της λέγοντας τα ακόλουθα: 

«Το έκανα για να μην αφήνω να υπάρχει αυτή η παραφιλολογία σε sites και εκπομπές. Ξεκαθάρισε λίγο την κατάσταση, από εκεί και πέρα προχωράμε και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Τα παιδιά, αν και δε μιλάνε συχνά για να εκφράσουν αυτά που σκέφτονται, αλλά τα καταλαβαίνουν όλα, από όσο ξέρω τον δικό μου γιο τουλάχιστον. Θέλω να τον έχω όσο το δυνατόν περισσότερο προστατευμένο. Όπως καταλαβαίνεις, είναι ένα παιδάκι που είναι σε μια ηλικία που μπαίνει στο διαδίκτυο και γι’ αυτό ήθελα με την ανάρτηση που έκανα να βάλω μια μικρή τάξη» ανέφερε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Άσε τα προσωπικά. Τα προσωπικά θα μείνουν προσωπικά. Ήταν ένα τσουνάμι. Το ότι βγήκε και μίλησε ο σύζυγός μου σε μια εκπομπή είναι το λιγότερο. Μπορεί να βγει σε όσες εκπομπές θέλει, να κάνει ό,τι θέλει, δε μπορώ να του πω κάτι, ας κάνει αυτό που αισθάνεται, αρκεί να το ξέρω. Δε ξέρω τι θα γίνει με τον σύζυγό μου. Μου στέλνει μηνύματα τώρα».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Νωρίτερα, σήμερα το πρωί, η εκπομπή της Τσιμτσιλή έδειξε ένα βίντεο από τον γάμο του ζευγαριού αλλά και απόσπασμα από παλαιότερη κοινή του συνέντευξη, όπoυ η Μαριάντα Πιερίδη τότε είχε κάνει μία αποκάλυψη για τον Δημήτρη Κατριβέση!

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια είχε αναφέρει: «Γυναίκες στέλνουν μηνύματα στα social media στον σύζυγό μου και φροντίζω να του απαντάω η ίδια ανάλογα».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!