GOSSIP

Ο Σπαλιάρας αποκάλυψε πως είναι καλεσμένος στο γάμο του "Ντάνου"

Σε λίγες μέρες ο πρώην νικητής του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος θα ντυθεί γαμπρός και θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Δήμητρα Βαμβακούση, που τυγχάνει να είναι επίσης πρώην παίκτρια του Survivor, αλλά το ζευγάρι έχει επιλέξει να μην κάνει πολλές αποκαλύψεις για το επερχόμενο γαμήλιο μυστήριο.

Ακόμα και το προσκλητήριο του γάμου, το αποκάλυψε ο κουμπάρος του ζεύγους, ο δικηγόρος  Αναστάσιος Ντούγκας με μια ανάρτησή του στα social media, αλλά τόσο ο Ντάνος, όσο και η Δήμητρα δεν αποκαλύπτουν τίποτα για το γάμο τους.


Ο γάμος θα γίνει την ερχόμενη  Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, με ιερέα τον πνευματικό των μελλόνυμφων και κουμπάρους τον Αναστάσιο Ντούγκα αλλά και την Ειρήνη Λουπασάκη. 


Ελάχιστα δε πράγματα γνωρίζουμε για τους καλεσμένους αλλά μάθαμε πως πρόσκληση στο γάμο έλαβε ο Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος ήταν συμπαίκτης του Ντάνου στο Survivor.


Το μοντέλο και ηθοποιός, έκανε τηλεοπτικές δηλώσεις και έστειλε τις ευχές του στο ζευγάρι, αν και φάνηκε να εκπλήσσεται που οι δυο τους αποφάσισαν να παντρευτούν τόσο γρήγορα.


Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με όσα είπε.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!