GOSSIP

H Παλαιτσάκη μίλησε για "ατάλαντους ανθρώπους" αναφερόμενη στην Σπυροπούλου

Μια νέα κόντρα πιθανά θα ξεκινήσει μετά τα πολύ αιχμηρά σχόλια που έκανε on air η Νανά Παλαιτσάκη, σχολιάζοντας τις τελευταίες τηλεοπτικές δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η Σπυροπούλου, μίλησε στην κάμερα πρωινής εκπομπής, και αναφέρθηκε στα κιλά που έχασε μετά τον τοκετό, στη βάφτιση του γιου της, στα πλάνα της για θρησκευτικό γάμο, αλλά και την επιθυμία της για τηλεοπτικό comeback.


Και αυτά που είπε για την επιθυμία της να επιστρέψει στην tv, σχολιάστηκαν εκτενώς από τη Νανά Παλαιτσάκη και τα λοιπά μέλη του πάνελ της εκπομπής Mega Καλημέρα.

Η Νανά Παλαιτσάκη είπε μεταξύ άλλων: «Το γεγονός ότι είναι Queen είναι το γεγονός πως λέει ότι δεν ήταν στα πλάνα μου να βγω στην τηλεόραση, άρα η Κωνσταντίνα κάνει πλάνο και μπαίνει. Αυτό είναι υπέροχο. Μίλησε η αυτοκράτειρα.»!

Και συνέχισε η δημοσιογράφος: «Αυτό σημαίνει imperium, εξουσία. Πώς ήταν η ρωμαϊκή αυτοκρατορία; Έχουμε υποστεί τόσα αυτόν τον καιρό, που έρχεται αυτό το θαυμάσιο και λαμπερό κορίτσι και λέει το εξής την εποχή που γίνεται το σύρε κι έλα για να βρούνε μία θέση στην τηλεόραση: ότι η τηλεόραση δεν είναι τώρα στα πλάνα μου»!

Και συνέχισε η Νανά Παλαιτσάκη για την Σπυροπούλου: «Γιατί θα πρέπει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία είναι μία πάρα πολύ όμορφη κοπέλα, γλυκό κορίτσι, φρέσκια μανούλα και μία γυναίκα που έχει βρει έναν υπέροχο σύζυγο, να βγει στη τηλεόραση; Δεν είναι καλή παρουσιάστρια. Είναι πάρα πολύ όμορφη, αλλά δεν έχει το κομμάτι της παρουσίασης.

«Στο σπίτι μου σπιτάκι μου» απέτυχε. Αυτό που την έκανε να ξαναγυρίσει και να γίνει αγαπητή στον κόσμο, είναι ότι έγινε παίκτρια ριάλιτι και τσαλακώθηκε. Την είδε αλλιώς ο κόσμος που δεν την ήθελε στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου». Εξαιρετικοί παρουσιαστές και ταλέντα δεν είχαν τύχη μπροστά στις κάμερες γιατί δεν είχαν καλές δημόσιες σχέσεις. Οι δημόσιες σχέσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είπατε ότι είναι πάρα πολύ καλές. Έχουμε δει για πάρα πολλά χρόνια ατάλαντους ανθρώπους να διατηρούν θέση στην τηλεόραση. Αυτό δεν είναι ότι είμαι στην τηλεόραση επειδή είμαι ο πιο έξυπνος, όμορφος, μπριόζος».

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!