GOSSIP

Πέθανε ο 23χρονος τράπερ Gameboy Melody - Ήταν συνεργάτης του Snik

Ο καλλιτέχνης που άνηκε στην δισκογραφική εταιρεία του Snik άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως αναφέρει το protothema.gr o 23χρονος καλλιτέχνης βρισκόταν εδώ και αρκετό διάστημα σε νοσοκομείο καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία του. 

Σοβαρή ασθένεια τον είχε καταβάλλει το τελευταίο διάστημα και άφησε την τελευταία του πνοή στις 2 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες για τροχαίο


Ωστόσο το newsit.gr αναφέρει πως ο τράπερ πέθανε σε τροχαίο.

Ο Gameboy Melody είναι ο τράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη τα ξημερώματα της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου, με τους αστυνομικούς να αναζητούν τα αίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Άριας Καλύβα και του Δημήτρη Πώποτα στο newsit.gr, οι αστυνομικοί μέσα από κάμερες αλλά και μαρτυρίες προσπαθούν να δουν πώς ακριβώς σημειώθηκε το τροχαίο που έστειλε στο θάνατο τον 23χρονο τράπερ και οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό της Ουκρανής φίλης του, για να έχουν πλήρη εικόνα στη δικογραφία που σχηματίζουν.

Όπως προκύπτει από την μέχρι στιγμής έρευνα της Αστυνομίας, το χρονικό του τρόμου άρχισε να ξεδιπλώνεται στη 01:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος μουσικός κινείτο στην οδό Πέτρου Ράλλη με κατεύθυνση από Νίκαια προς Αθήνα.

Φτάνοντας στο ύψος με τον αριθμό 39, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η μηχανή όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σήμα της Αστυνομίας, προσέκρουσε στο πίσω μέρος μιας νταλίκας που είχε παρκάρει προσωρινά εκεί και οδηγούσε ένας 58χρονος.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο νεαρός τράπερ ενώ η 22χρονη φίλη του από την Ουκρανία τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Αττικόν».

 

Ποιος είναι ο GameBoy Melody

Ο 23χρονος καλλιτέχνης μεγάλωσε στην περιοχή της Κυψέλης και ξεκίνησε από μικρός να ασχολείται με την μουσική, όπως και ο αδερφός του ο οποίος είναι επίσης τράπερ με το όνομα «YOUNG T». Ο ίδιος μάλιστα με αναρτήσεις του στο Instagram έκανε γνωστό τον θάνατο του GB Melody γράφοντας «θα σε αγαπώ για πάντα, είσαι ο άγγελός μου». 
 

Μέχρι πρότινος άνηκε στην δισκογραφική εταιρεία που είχε ιδρύσει ο Snik, την ATH Records βγάζοντας επιτυχίας με εκατομμύρια views και streams όπως το WET, το Hoodstars, το Matchy Matchy και το Love Stories.

Οι φαν του και οι συνεργάτες του λένε το στερνόι αντίο στα social media


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!