GOSSIP

Νέο διαζύγιο- βόμβα στο Χόλιγουντ: Χωρίζουν οι Sophie Turner & Joe Jonas

Δεν έχουν τέλος φέτος τα... ηχηρά διαζύγια στην αμερικανική σόουμπιζ καθώς όπως αποκάλυψε το TMZ ο Joe Jonas των Jonas Brothers και η πρώην πρωταγωνίστρια του Game of Thrones και διάσημη ηθοποιός Sophie Turner χωρίζουν έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου.

Πιο συγκεκριμένα, ο 34χρονος τραγουδιστής προσέλαβε δικηγόρο διαζυγίων για να αναλάβει την υπόθεσή τους, ενώ σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ζευγάρι τους τελευταίους έξι μήνες είχε σοβαρά προβλήματα.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι τους τελευταίους 3 μήνες, ο Joe Jonas φρόντιζε τα 2 μικρά παιδιά τους “σχεδόν συνέχεια”, ακόμη και όταν το συγκρότημά του έκανε περιοδεία.

Θυμίζουμε πως η Sophie Turner και ο Joe Jonas, ήταν ζευγάρι από το 2016, ενώ τον Μάιο του 2019 έκαναν έναν γάμο-έκπληξη που έκαναν στο Λας Βέγκας, λιγότερο από δύο ώρες μετά την εμφάνισή τους στα βραβεία Billboard Music Awards.

Έναν μήνα μετά τον γάμο-έκπληξη, η Sophie Turner και ο Joe Jonas παντρεύτηκαν και πάλι μπροστά στους συγγενείς και τους φίλους τους, σε μια πανάκριβη τελετή στο Chateau de Tourreau στο Σαριάνς της Γαλλίας.

Τον Ιούλιο του 2020 ήρθε στον κόσμο η πρώτη τους κόρη, που πήρε το όνομα Willa, ενώ το 2022 γεννήθηκε το δεύτερο παιδί τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!