GOSSIP

H Σπυροπούλου βάφτισε το γιο της και στο γλέντι χόρεψε με τον Μάστορα [βιντεο]

Με ένα άκρως εντυπωσιακό πάρτι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα γιόρτασαν τη βάφτιση του γιου τους η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας τέλεσαν το μυστήριο σε εκκλησία στο Καβούρι, σε στενό οικογενειακό κύκλο και στη συνέχεια υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους σε ένα από τα μαγαζιά του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στα νότια προάστια. Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Βλάσσης, ενώ νονές του ήταν οι αδερφές του επιχειρηματία αλλά και η Σούλα Λιάκου.

Η ευτυχισμένη μητέρα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άλλαξε φόρεμα για το πάρτι, επιλέγοντας μια χρυσή τουαλέτα και ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Μάλιστα, το κέφι στο πάρτι της βάφτισης ανέλαβαν οι Μέλισσες και ο Χρήστος Μάστορας και η διασκέδαση κράτησε μέχρι το πρωί! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν σταμάτησε να χορεύει με τον δημοφιλή καλλιτέχνη, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή του πάρτι.

Τα social media πλημμύρισαν με φωτογραφίες και βίντεο από το λαμπερό πάρτι της βάφτισης, με τους καλεσμένους να μη σταματούν να ανεβάζουν στιγμιότυπα από όλα όσα έγιναν! Μουσική, χορός αλλά και πυροτεχνήματα στον ουρανό έκαναν αυτό το πάρτι άκρως ξεχωριστό.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!