GOSSIP

H Σταυρούλα Χρυσαειδή κόλλησε κορωνοϊό και έχει υψηλό πυρετό

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, με μια σειρά από αναρτήσεις της αποκάλυψε πως νοσεί με κορωνοϊό και μάλιστα χρειάστηκε να πάει και στο νοσοκομείο.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν και αυτή ανάμεσα στα κρούσματα του Covid των τελευταίων ημερών, καθώς, οι ειδικοί επισημαίνουν πως καταγράφουν ξανά έξαρση κρουσμάτων.

Η πρώην παίκτρια του «Survivor» έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς ανέβασε μια φωτογραφία με το θερμόμετρο, όπου δείχνει τον υψηλό πυρετό της.

Την Κυριακή 20 Αυγούστου, η Σταυρούλα Χρυσαειδή προχώρησε σε νέο story, όπου αποκάλυψε πως χρειάστηκε να νοσηλευτεί και βρίσκεται στο Λαϊκό νοσοκομείο.

Ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε ότι έχει 39 πυρετό ο οποίος δεν πέφτει, αποκάλυψε ότι ήταν πολύ κουρασμένη από τις διακοπές της και γι' αυτό ήταν ευάλωτη στον ιό και μοιράστηκε το γεγονός ότι κάνει καραντίνα στο σπίτι της.



Δείτε ΕΔΩ τις σχετικές αναρτήσεις της, όπου εξηγεί πως αισθάνεται και πως ενημέρωσε όλους τους γνωστούς και φίλους της με τους οποίους είχε έρθει πρόσφατα σε επαφή.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!