GOSSIP

Britney Spears - Sam Asghari: Μετά την αίτηση διαζυγίου ξεκίνησαν... πόλεμο!

Μόλις ένα χρόνο κράτησε ο γάμος της pop star Britney Spears, αφού σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, στις 28 Ιουλίου, ο γυμναστής και χορευτής Sam Asghari κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και τώρα δημοσιεύματα αναφέρουν πως έχει ξεσπάσει νομικός... πόλεμος με την Britney, με αφορμή το προγαμιαίο σύμφωνο.

«Ήταν θέμα χρόνου για τον Sam να ζητήσει διαζύγιο» αναφέρει πηγή στο TMZ ενώ η ίδια πηγή αποκαλύπτει πως η τραγουδίστρια πολλές φορές ήταν βίαιη απέναντι στον σύζυγό της!

Σχετικά με την περιουσία, το ζευγάρι είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, έτσι η τραγουδίστρια δεν χάνει τίποτα από αυτήν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που επικαλείται το TMZ, στο προγαμιαίο συμβόλαιο που υπέγραψε η Britney με τον Sam προβλέπεται ότι σε περίπτωση χωρισμού ότι η ποπ σταρ θα διατηρήσει στο ακέραιο την περιουσία της που είχε αποκτηθεί πριν από τον γάμο τους, αυτή ανέρχεται περίπου στο ύψος των 60 εκατομμύριων δολαρίων.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι ξεκίνησε το ειδύλλιό του τον Οκτώβριο του 2016 μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ και παντρεύτηκε το 2022.

Αυτό είναι το τρίτο διαζύγιο για την 41χρονη Britney, που έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον δεύτερο σύζυγό της Kevin Federline, ενώ είχε κάνει ένα γάμο, που διήρκησε ελάχιστο διάστημα και με τον Jason Allen Alexander

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!