GOSSIP

Αβάσταχτο το πένθος για τη Sandra Bullock - Πέθανε ο σύντροφός της

Στο πένθος έχει βυθιστεί η 59χρονη χολιγουντιανή σταρ Sandra Bullock, καθώς έφυγε από τη ζωή ο σύντροφός της Bryan Randall, με τον οποίο ήταν ζευγάρι για σχεδόν 8 χρόνια.

Η οικογένεια του Bryan, που ήταν επαγγελματίας φωτογράφος, επιβεβαίωσε στο Page Six τη Δευτέρα ότι ο 57χρονος έφυγε από τη ζωή μετά από τριετή μυστική μάχη με την ασθένεια ALS, η οποία προσβάλλει τα νευρικά κύτταρα του νωτιαίου μυελού και του εγκεφάλου.

 Η ηθοποιός ήταν στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή.



Η αδελφή της ηθοποιού, Γκεζίνε Μπούλοκ-Πράντο μοιράστηκε σπάνιες πληροφορίες για τις τελευταίες κοινές στιγμές του ζευγαριού σε ένα εγκάρδιο αφιέρωμα στο Instagram μετά την τριετή μάχη του φωτογράφου με την ALS


«Είμαι πεπεισμένη ότι ο Μπρι έχει βρει το καλύτερο σημείο ψαρέματος στον παράδεισο και ήδη ρίχνει το δόλωμα του σε ορμητικά ποτάμια γεμάτα σολομούς», έγραψε η Γκενίζε κάτω από μια φωτογραφία του Ράνταλ.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι η Σάντρα ήταν στο πλευρό του πριν από τον θάνατό του το Σάββατο.

«Η ALS είναι μια σκληρή ασθένεια, αλλά υπάρχει κάποια παρηγοριά γνωρίζοντας ότι είχε τους καλύτερους φροντιστές στην καταπληκτική αδελφή μου και την ομάδα των νοσοκόμων που συγκέντρωσε και που τη βοήθησαν να τον φροντίσει στο σπίτι τους», πρόσθεσε η Γκενίζε. «Αναπαύσου εν ειρήνη, Μπράιαν».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!