GOSSIP

Η αδελφή της Celine Dion μιλά για την κατάσταση της υγείας της τραγουδίστριας

Η Claudette (Κλοντέτ) αδερφή της Celine Dion, σε μια συνέντευξη στο Le Journal de Montreal, μίλησε για την υγεία της τραγουδίστριας έξι περίπου μήνες αφότου εκείνη διαγνώστηκε με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (Stiff Person Syndrome), μία σπάνια ασθένεια που προκαλεί εκτεταμένη μυϊκή ακαμψία.

Όπως αναφέρει το fthis.gr η Κλοντέτ αποκάλυψε ότι η αδερφή τους, Λίντα, μετακόμισε στο σπίτι της Σελίν Ντιόν, όπου εκείνη ζει με τους τρεις γιους της για να τη βοηθήσει στη φροντίδα της.

«Όταν της τηλεφωνώ και έχει δουλειά, μιλάω με την αδελφή μου την Λίντα που μένει μαζί της και μου λέει ότι προσπαθεί πολύ. Ακούει τους κορυφαίους ερευνητές του πεδίου αυτής της σπάνιας ασθένειας, όσο αυτό είναι δυνατόν.

Ειλικρινά πιστεύω ότι χρειάζεται κυρίως να ξεκουραστεί. Πάντα προσπαθεί να είναι η καλύτερη και η κορυφαία. Κάποια στιγμή, η καρδιά και το σώμα σου προσπαθούν να σου πουν κάτι. Είναι σημαντικό να το ακούς. Είναι πειθαρχημένη σε κάθε τομέα της ζωής της. Δεν μπορούμε να βρούμε κανένα φάρμακο που να λειτουργεί, αλλά η ελπίδα είναι σημαντική», είπε η Κλοντέτ, σχολιάζοντας τη διακοπή των εμφανίσεων της Σελίν Ντιόν.

Θυμίζουμε πως η 55χρονη Καναδή τραγουδίστρια μοιράστηκε για πρώτη φορά τη διάγνωσή της με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου τον Δεκέμβριο του 2022, με ένα συγκινητικό βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram.

«Γεια σε όλους, συγγνώμη που μου πήρε τόσο καιρό να επικοινωνήσω μαζί σας. Μου λείπετε όλοι τόσο πολύ και ανυπομονώ να βρεθώ στη σκηνή και να σας μιλήσω από κοντά. Όπως ξέρετε ήμουν πάντα ένα ανοιχτό βιβλίο ωστόσο δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα. Αλλά τώρα είμαι. Αντιμετωπίζω ένα προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και μου ήταν πολύ δύσκολο να μιλήσω για όλα όσα περνάω. Πρόσφατα διαγνώστηκα με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται Stiff Person Syndrome (σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου) και επηρεάζει έναν στο ένα εκατομμύριο ανθρώπους.

Αν και ακόμα μαθαίνουμε γι’ αυτή τη σπάνια πάθηση, τώρα ξέρουμε ότι αυτό είναι που προκαλεί όλους τους σπασμούς που είχα. Δυστυχώς, αυτοί οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινής μου ζωής, μερικές φορές με δυσκολεύουν όταν περπατάω και δεν μπορώ να τραγουδώ όπως παλιά», είχε πει η Σελίν Ντιόν.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!