GOSSIP

Ο Ηλίας Μαμαλάκης θα πάρει εξιτήριο μετά από 16 ημέρες νοσηλείας

Αίσιο τέλος δείχνει να έχει η νέα περιπέτεια υγείας του Ηλία Μαμαλάκη, αφού ο γνωστός παρουσιαστής εκπομπών μαγειρικής, αναμένεται σήμερα Δευτέρα 31/7 να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του, μετά από 16 ημέρες νοσηλείας σε αθηναϊκό νοσοκομείο.

Η σύζυγος του, Ντορίτα Πετρατζά μίλησε στην εφημερίδα Espresso για την κατάσταση της υγείας του Ηλία Μαμαλάκη, λέγοντας: «Είναι καλά ο Ηλίας. Λογικά αύριο θα επιστρέψουμε σπίτι μας… Πήγαν όλα πολύ καλά. Απλώς χρειάστηκε να μείνει παραπάνω στο νοσοκομείο γιατί του χορηγήθηκε ενδοφλέβια αντιβίωση. Διαφορετικά θα είχε βγει ήδη… Θα καλυτερέψει και άλλο η διάθεσή του όταν επιστρέψουμε σπίτι».

Θυμίζουμε πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο αγαπημένος μάγειρας και συγγραφέας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και μάλιστα σε διάστημα μικρότερο από έναν χρόνο.

Συγκεκριμένα το Νοέμβριο του 2022 ο Ηλίας Μαμαλάκης νοσηλεύτηκε στην εντατική σε νοσοκομείο της Κύπρου και πάλι το ανακοίνωσε μέσω Facebook.

«Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου. Πάω καλά. Οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ. Ταχύτατοι αποτελεσματικοί», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!