GOSSIP

Διαζύγιο - βόμβα στο Χόλιγουντ: Χωρίζουν οι Sofia Vergara - Joe Manganiello

Στις 10 Ιουλίου η εκρηκτική σταρ Sofia Vergara γιόρταζε τα 51α γενέθλιά της μόνη της (χωρίς τον σύζυγό της) στην Ιταλία και το... χλιαρό μήνυμα που έστειλε ο Joe Manganiello, για να της ευχηθεί δημόσια στα social media, φούντωσε τις φήμες πως το ζευγάρι, αντιμετωπίζει προβλήματα. Και τελικά, λίγες μέρες αργότερα οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, αφού έσκασε σαν βόμβα η είδηση του διαζυγίου του ζεύγους μετά από 7 χρόνια γάμου.

Το πρώην πλέον ζευγάρι αναφέρει σε δήλωσή του στο Page Six: «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας.»

Οι δυο τους εθεάθησαν για τελευταία φορά μαζί τον περασμένο μήνα, όταν εκείνη τον επισκέφτηκε στα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Nonnas».

Μέχρι στιγμής οι δυο τους δεν έχουν αποκαλύψει τον λόγο του χωρισμού τους, πηγή από το περιβάλλον τους αποκάλυψε ωστόσο ότι το τελευταίο διάστημα είχαν αρχίσει να απομακρύνονται.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!