GOSSIP

Ο Μπάρτζης μας έδειξε τι κάνει τώρα που τελείωσε το Survivor All Star [βίντεο]

Μπορεί το Survivor All Star να έριξε οριστικά αυλαία αλλά η ζωή... συνεχίζεται εκεί έξω για τους μεγάλους φιναλίστ, τον Σάκη Κατσούλη που ήταν και ο μεγάλος νικητής αλλά και τον Νίκο Μπάρτζη που έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό. 

Μόνο κατάκαρδα όμως δεν φαίνεται να το έχει πάρει ο αγρότης από την Κόρινθο ο οποίος αυτά τα πρώτα 24ωρα μετά τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, έχει ανάγκη να δει αγαπημένα πρόσωπα και να ξεκουραστεί.

Παρ' όλα αυτά όμως, σε βίντεο που ανέβασε κάνει και τα... παραπονάκια του, με πολύ χιούμορ όμως καθώς ακούγεται να λέει «Ακόμα δεν γύρισα και πάλι ''κανάλι'' τραβάω» όμως είναι με φίλους πάνω σε θαλάσσιο ποδήλατο και έχουν ανοιχτεί μακριά από μία καταπληκτική παραλία στον Κορινθιακό.

Ο Νίκος Μπάρτζης αυτές τις μέρες βλέπει φίλους, πίνει τσίπουρα και μπύρες, απολαμβάνει λουκούλλεια γεύματα που τόσο τού είχαν λείψει στον Άγιο Δομίνικο και γενικότερα χαίρεται την καθημερινότητά του, προσπαθώντας να επιστρέψει στην πραγματικότητα και φυσικά να απαλλαγεί από τον εγκλεισμό και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε όσο καιρό βρισκόταν στο παιχνίδι.

Και φυσικά τα καταφέρνει μία χαρά, δείχνοντας πραγματικά χαρούμενος, παρ' όλο που η πίκρα της ήττας του μεγάλου επάθλου ήταν αρκετά μεγάλη. Όπως είχε πει όμως και στις πρώτες δηλώσεις του μετά τον μεγάλο τελικό: «Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Η χαρά μου είναι μεγάλη τώρα. Τέλειωσαν όλα. Ένα βάρος έφυγε από πάνω μου. Πατάμε Ελλάδα και όλα είναι καλά».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!