GOSSIP

Όταν ο Ανδρέας βρήκε την Δήμητρα η Μαργαρίτα Παπανδρέου βρήκε τον Πιέρ

Στο βιβλίο της που φέρει τον τίτλο Έρωτας και Εξουσία, η Μαργαρίτα Παπανδρέου κάνει πολλές αποκαλύψεις για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και τη δική της ερωτική ζωή

Η  εφημερίδα Real news δημοσιεύει το νέο βιβλίο της 92χρονης Μαργαρίτας Παπανδρέου που μεταξύ άλλων αναφέρει πως ο δεσμός του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη ήταν αυτός που την ώθησε να κάνει και αυτή έναν δεσμό.

Στο βιβλίο της η Μαργαρίτα Παπαδρέου αναφέρεται πάντα στη Δήμητρα Λιάνη αποκαλώντας την απλά «αεροσυνοδό» και παραδέχεται πως ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά αυτή ήταν η πιο σοβαρή και την εξώθησε στο να συνάψει και η ίδια τότε δεσμό με ένα Γάλλο αξιωματούχο που ονομάζεται Πιέρ.  « Ήταν πολύ αρρενωπός. Είχα μπροστά μου έναν Κερκ Ντάγκλας, έναν Κάρυ Γκραντ», αναφέρει η Μαργαρίτα στο βιβλίο της περιγράφοντας τον άνθρωπο με τον οποίο είχε δεσμό για 2 χρόνια και αναφέρεται και στο περίφημο νεύμα του Ανδρέα στην Λιάνη: «Ο Ανδρέας, ο πρωθυπουργός, ήταν ο εραστής μου, ο σύζυγός μου, ο πατέρας των παιδιών μου, ο σύντροφός μου στις πολιτικές δράσεις. Η κίνησή του ήταν το τελειωτικό χτύπημα- το δηλητηριασμένο βέλος κατευθείαν στο στήθος, στην καρδιά μου. Αλλά τον αγαπούσα ακόμα. Ήταν ο αετός μου και ο δεσμός δεν μπορούσε να διαρραγεί. Ήταν παρ’ όλ’ αυτά και η λύτρωσή μου…»

Δείτε στο βίντεο που ακλουθεί τους παρουσιαστές της εκπομπής το Πρωινό του ΑΝΤ1 να σχολιάζουν το βιβλίο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!