GOSSIP

Η Κλέλια Ρένεση για τις εκλογές: «Μην κλαίτε τον πεθαμένο...»

H ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, που πρόσφατα ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το καστ της κωμικής σειράς "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα" είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και συχνά κάνει και πολιτικές τοποθετήσεις, οπότε ήταν αναμενόμενο να σχολιάσει και το πρόσφατο αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα.

Μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα και τη νέα σύνθεση της ελληνικής Βουλής επισημαίνοντας πως έρχονται δύσκολες μέρες.

«Μην κλαίτε τον πεθαμένο/ μην υποκρίνεστε ότι δεν το περιμένατε/ μην πιστεύετε ότι κάποιος θα μας σώσει σαν θεός λυτρωτής / μην μεταφέρετε τις ευθύνες αλλού/ μην ψάχνετε εχθρούς έξω απ’ τον εαυτό. Αυτοδιοργάνωση / Αυτοδιαχείριση / συλλογικότητα / κοινότητα / αλληλεγγύη Αυτές είναι οι λέξεις που πρέπει να πρωτοστατήσουν στις καρδιές μας το επόμενο διάστημα.
Ότι περνάει απ το χέρι μας πρέπει επιτελούς να γίνει. Κ είναι πολλά αυτά που μπορούν να γίνουν» σημείωσε η Κλέλια Ρένεση.

«Αυτοί που περιμένουν απ τους διαχειριστές μας να δώσουν λύσεις για την ζωή μας, θα βρεθούν στην πιο δυσμενή θέση. ΟΡΓΑΝΩΘΕΊΤΕ! Έρχεται κατακλυσμός κ θα μας λένε ότι είναι μια μικρή μπόρα …» κατέληξε η Κλέλια Ρένεση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!