GOSSIP

Οι Σοφία Παυλίδου & Θωμαΐς Ανδρούτσου έδωσαν φιλί στο στόμα [εικόνα]

Μία αφιέρωση στη φίλη της, και άλλοτε συνάδελφό της, Θωμαΐδα Ανδρούτσου, έκανε η Σοφία Παυλίδου μέσω μίας ανάρτησης που έκανε στο Instagram.

Οι δυο τους ποζάρουν μαζί στον φακό, τη στιγμή που απολαμβάνουν το μπάνιο τους σε κάποια παραλία.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα που ανέβασε η ηθοποιός, οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα. Στη λεζάντα, η Σοφία Παυλίδου θέλησε να μιλήσει για το «δώρο που της έφερε η ζωή», όπως έγραψε, για την επί 23 χρόνια φίλη της.

Στη λεζάντα, η Σοφία Παυλίδου έγραψε:

«Γιατί η ζωή έχει τα δώρα της, αρκεί να τα δεις και να τα εκτιμήσεις ! Το δικό μου δώρο είναι η Θωμαιτσα μου ! ….Παρατηρητής, χωρίς να με κρίνει ,δείχνοντας μου μόνο την αγάπη της ! Ευγνώμων για όλες τις στιγμές ,δύσκολες, όμορφες, λυτρωτικές, καταστροφικές, απογειώτικες που ζήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια ! Να κρατάμε η μια το χέρι της άλλης στην πορεία της ζωής προσπαθώντας να ανακαλύψουμε το θεϊκό μας σχέδιο για το οποίο ήρθαμε εδώ! Κι έχουμε καταφέρει πολλά!!! Το πιο σημαντικό …να αγαπάμε την υπέροχη ύπαρξη μας και να μοιράζουμε την αγάπη μας απλόχερα !!! Σ ευχαριστώ φίλη, μητέρα αδερφή, Θώμη μου, γι αυτό το μοίρασμα ! Χωρίς εσένα ξέρω πια, πως θα ήμουν απέραντα μόνη σ αυτό το ταξίδι».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!