GOSSIP

Το top 5 με τις Ιταλίδες που "κόλασαν" την Μύκονο [βίντεο]

Οι Ιταλοί αγαπούν την Μύκονο και την τιμούν με την παρουσία τους κάθε καλοκαίρι. Και η Μύκονος λατρεύει τις σέξι Ιταλίδες.

Το Mykonos Live Tv έκανε ένα αφιέρωμα στις πιο σέξι Ιταλίδες που βρέθηκαν στις παραλίες του νησιού το περασμένο καλοκαίρι. 
Στην πρώτη θέση η Alessia Tedeschi. Η περυσινή επίσκεψή της στην Μύκονο θα μας μείνει αξέχαστη. Το μοντέλο, παρουσιάστρια και πρώην εστεμμένη, χάρηκε τα κρυστάλλινα νερά της Μυκόνου και εμείς χαρήκαμε τα κάλλη και τα προσόντα της. Οι φήμες λένε ότι κατά την διάρκεια της παραμονής της στο νησί των Ανέμων είχε... στενή επάφη με τον ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo, ο οποίος όλως τυχαίως βρισκόταν στην Μύκονο εκείνη την περίοδο. Πρωταγωνιστής εντός και εκτός γηπέδων ο Πορτογάλλος...

Αργυρό μετάλλιο για την Federica Nargi. To πανέμορφο μοντέλο επέλεξε την «βασίλισσα» των Κυκλάδων για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. Η κάμερα του Mykonos Live Tv την απαθανάτισε με μπραζίλιαν μαγιώ που τόνιζε την άψογη... πίσω κίνηση που διαθέτει και έκανε τα αρσενικά στην όψη της να βλέπουν μέχρι και αστεράκια! Το κορίτσι έχει κορμάρα και το ξέρει!

Pole position και τρίτη θέση για την Belen Rodriquez. Δεν είναι Ιταλίδα, είναι από την Αργεντινή, αλλά κάνει καριέρα στην Ιταλία. Η παρουσιάστρια και μοντέλο μαγνήτισε όλα τα βλέμματα μαζί και την κάμερα του Mykonos Live Tv την ώρα που έμπαινε στην θάλασσα φορώντας μπικίνι που τόνιζε την επική σιλουέττα της.

Στην τέταρτη θέση, η Γκρέτα Πιερρότι. Η χυμώδης Ιταλίδα παρουσιάζει παιδική εκπομπή στην RAI και έχει γίνει το ερωτικό όνειρο των μπαμπάδων. Μόλις την είδαμε στην παραλία με μπικίνι, την ερωτευτήκαμε κι εμείς!

Στις δυο τελευταίες θέσεις, δύο γυναικάρες χάρμα οφθαλμών, ντυμένα στα λευκά. Δεν γνωρίζουμε τα ονόματά τους, αλλά θα τις θυμόμαστε για πάντα. Η πρώτη στο Nammos και η δεύτερη στο Cavo Paradiso με την παρουσία και τον αισθησιακό χορό τους, άφησαν άφωνους άπαντες. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!