GOSSIP

H Χατζίδου έστειλε μήνυμα στον Σχίζα σχολιάζοντας μια ανάρτησή του

Οι αναρτήσεις που έκανε στα social media ο πρώην νικητής του Survivor Στάθης Σχίζας, προκάλεσαν πολλά σχόλια ακόμα και δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για "κακή ψυχολογική κατάσταση" του Στάθη, μετά το χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στο δημόσιο μήνυμα του Στάθη Σχίζα θέλησε να απαντήσει μέσα από την εκπομπή της, «Breakfast@ Star» η Ελένη Χατζίδου.

Να θυμίσουμε ότι ο περσινός νικητής του Survivor είχε γράψει: «Προς αποφυγή παρεξηγήσεων… ό,τι ανεβάζω στο προσωπικό μου λογαριασμό δεν αφορά την πρώην σύντροφό μου. Μη δημιουργούμε θέματα χωρίς να υπάρχουν. Σας ευχαριστώ πολύ».

Ελένη Χατζίδου - Η απάντησή της στον Στάθη Σχίζα

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης 22/6 η Ελένη Χατζίδου πήρε τον λόγο και είπε όλο νόημα: «Εντάξει, την περίοδο που το βάζεις κι εσύ βρε Στάθη μου… Εσύ μη βάζεις, όπου και να πηγαίνει. Άμα θες να φιλοσοφήσεις αυτή την περίοδο, μην το κάνεις, πες τα στους φίλους σου».

«Βρε κουκλίνι μου… απλώς πολλές φορές γενικά τα πράγματα συνδέονται με τα γεγονότα που είναι επίκαιρα… και πιο επίκαιρα από ποτέ μπορώ να πω. Βάζε κάτι άσχετο, να τους κάψεις όλους κι εμάς μαζί. Βάλε έναν ανανά μόνο του σε ένα μπαλκόνι και γράψε: όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Και άσε να συζητάμε εμείς εδώ πέρα με τις ώρες» πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε στο fthis.gr το σχετικό στιγμιότυπο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!