GOSSIP

Ρώτησαν τον πρώην σύζυγο της Παναγιώταρου για τον χωρισμό της με τον Σχίζα

Φέτος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε στη Μύκονο, όπου γλέντησε μετά τον πρόσφατο χωρισμό της με τον πρώην νικητή του Survivor Στάθη Σχίζα και στο νησί των ανέμων, είχε και μια τυχαία συνάντηση με τον πρώην σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Ο πλαστικός χειρουργός, έκανε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις και μεταξύ άλλων, κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα γράφτηκαν για αυτή την τυχαία συνάντηση με την πρώην σύζυγό του στη Μύκονο, αλλά και τα όσα γράφονται για τον χωρισμό της με τον Σχίζα.

«Δεν ισχύει ότι δεν μίλησα στη Μύκονο με την Αλεξάνδρα. Και γεια είπαμε, και δεν έφυγε γι’ αυτό το λόγο. Αυτά, μέχρι εκεί, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Απλά νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

Μιλάμε με την Αλεξάνδρα, δεν έχω κανένα θέμα. Την Αλεξάνδρα να ρωτήσεις για το αν είναι στεναχωρημένη που χώρισε με τον Στάθη, όχι εμένα. Μιλάμε, αλλά όχι τόσο πολύ», είπε αρχικά ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος είπε στη συνέχεια: «Είμαι ανοικτός στο ενδεχόμενο ενός γάμου, μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Όλα είναι ανοικτά».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!