GOSSIP

Ο Τσιτσιπάς ζει τον έρωτά του με καλλονή Ισπανίδα τενίστρια [εικόνες & βίντεο]

Φουλ ερωτευμένος δείχνει να είναι ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς και ζει στιγμές ευτυχίας στο Ντουμπάι, όπου κάνει μίνι διακοπές με τη νέα αγαπημένη του.

Ο λόγος για την 25χρονη κορυφαία Ισπανίδα τενίστρια Πάουλα Μπαντόζα (Paula Badosa) με την οποία αυτές τις μέρες απολαμβάνει μίνι διακοπές στο Ντουμπάι, προορισμό που λατρεύει ο Έλληνας πρωταθλητής.

Οι δυο τους απολαμβάνουν τις ανέσεις των πιο πολυτελών ξενοδοχείων, τρώνε στα καλύτερα εστιατόρια και... βυθίζονται στην απόλαυση ενός περιποιημένου και ενισχυμένου παγωτού, λιχουδιά που στερούνται και οι δύο την περίοδο των αγώνων τους καθώς προσέχουν πολύ τη διατροφή τους.

Μέχρι την επόμενη διοργάνωση του τένις στην οποία θα συμμετάσχουν και οι δύο μιας και έχουν φτάσει στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, απομένουν λίγες μέρες και αποφάσισαν να βρεθούν στα Αραβικά Εμιράτα για να ξεκουραστούν και να το ρίξουν λίγο έξω.

Και του έδωσαν και κατάλαβε αφού δεν σταμάτησαν να ξεσαλώνουν και ακόμα και στο γυμναστήριο όπου βρέθηκαν για να γυμναστούν και να κρατηθούν σε φόρμα, έριξαν και έναν χορό μιας και η Πάουλα τον λατρεύει, αγάπη που προφανώς κέρδισε από την προηγούμενη μακροχρόνια σχέση που είχε με Κουβανό χορευτή. 

Φυσικά, έκαναν και τις δροσιστικές βουτιές τους, ανταλλάσσοντας τρυφερά φιλιά και αγκαλιές με τον έρωτα που μοιράζονται, προφανώς να τους έχει συνεπάρει. 

 

 

Το ζευγάρι που δεν έχει μιλήσει για τη σχέση του, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους και το πρώτο κοινό φωτογραφικό ενσταντανέ που ανέβασαν και οι δύο στις προσωπικές τους σελίδες στο instagram. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!