GOSSIP

Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Δεν έχουμε τσακωθεί με την Τούνη» [βίντεο]

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια τηλεοπτικών ριάλιτι Δήμητρα Αλεξανδράκη, μάλλον εκνευρίστηκε πολύ, με δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει τσακωθεί με την κολλητή φίλη της Ιωάννα Τούνη και το Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η ίδια έκανε πρόσφατα ένα Q&A με τους followers της στο Instagram και όταν δέχτηκε μηνύματα σχετικά με τους Τούνη - Αλεξάνδρου και γιατί δεν τους έχουμε δει όλους μαζί εδώ και καιρό, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε: «Δεν έχουμε τσακωθεί με την Ιωάννα και τον Δημήτρη. Αυτό το διάστημα έτρεχα πάρα πολύ με τις δουλειές μου. Η Ιωάννα το ίδιο με δικές της δουλειές. Είμαι εκτός εγώ, πάω κι έρχομαι όλη την ώρα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζετε τέτοια σενάρια…»!

Και είπε σε έντονο ύφος: «Δες εδώ, με αγαπάνε, όλα καλά είναι! Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε θέμα εκεί που δεν υπάρχει. Όλα καλά είναι. Μη βλέπετε δράκους και φαντάσματα. Είμαστε μια χαρά. Τώρα, πρώτα ο θεός, θα βρεθούμε σε λίγες μέρες. Είχε κι αυτή τη μετακόμιση, είχα κι εγώ με το μαγαζί τρέξιμο. Κάνω πράγματα, δουλεύουμε. Δεν καθόμαστε όλη μέρα και πίνουμε καφέ»!

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!