GOSSIP

H Χριστίνα Σούζη είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο και απορεί πως γλίτωσε!

Η γνωστή μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ, που την είχαμε δει και στo Masked Singer, είχε χθες Τετάρτη 7/6 ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που λίγο κόντεψε να της στερήσει τη ζωή.

Το τροχαίο συνέβη στην Αθήνα, στο ύψος του Παραδείσου Αμαρουσίου επί της Λεωφόρου Κηφισίαςτο απόγευμα της Τετάρτης (07/06).

Πιο συγκεκριμένα, το ΙΧ της γνωστής μετεωρολόγου αναποδογύρισε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενώ η ίδια διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για τις απαραίτητες εξετάσεις, χωρίς όμως να έχει χτυπήσει σοβαρά, αλλά και σήμερα παραμένει στο νοσοκομείο.

 Στον απεγκλωβισμό της Χριστίνας Σούζη βοήθησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος περνούσε τυχαία από το σημείο με το ΙΧ του.

Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Πέμπτης (08/06), η Χριστίνα Σούζη έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω το προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.

«Δεν ξέρω πως, αλλά τη γλίτωσα φτηνά !! Τόση αγάπη από όλους εσάς τους φίλους μου δεν τη φανταζόμουνα. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ κι εγώ. Περισσότερα μόλις βγω από το νοσοκομείο» αρκέστηκε να γράψει στο μήνυμά της η Χριστίνα Σούζη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!