GOSSIP

Πανταζής για Φλωρινιώτη: «Τον Γιαννάκη τον θαύμαζα πάντα»

Το σχόλιό τους για τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη κάνουν σήμερα πολλοί καλλιτέχνες, με τους οποίους είτε είχε συνεργαστεί, είτε είχε φιλικές σχέσεις. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Λευτέρης Πανταζής, με τον οποίο ο αείμνηστος Γιάννης Φλωρινιώτης είχε μεγάλη κόντρα εδώ και χρόνια.

Μάλιστα, μόλις τον περασμένο Μάρτιο, ο Φλωρινιώτης είχε κάνει πολύ αιχμηρές δηλώσεις για τον Πανταζή.

«Καλέ, το παιδί είναι χαζό» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής για τον συνάδελφό του. Όπως είπε, κατά την πρώτη τους γνωριμία, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε συμπαθήσει τον Λευτέρη Πανταζή. Ωστόσο, στην πορεία οι σχέσεις τους χάλασαν.

«Όταν τον γνώρισα τον συμπάθησα, είχα μιλήσει στην εταιρεία μου για να βγάλει κάποιον δίσκο. Δεν ξέρω τι έχει πάθει μαζί μου. Ό,τι λέω εγώ, βγαίνει και λέει τα ίδια, σαν παπαγάλος», δήλωσε.

«Ήθελε να γίνει ή Βοσκόπουλος ή Φλωρινιώτης. Δεν γίνεται όμως, γιατί ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Κακώς μιμείται ακόμη τον Βοσκόπουλο. Δεν έχει κάνει κάτι δικό του. Πρώτα από όλα λέει πολλά ψέματα. Επειδή δεν έχει κάνει καμία πρωτοτυπία λυσσάει. Του αναγνωρίζω μόνο ότι έχει μια γλυκιά φωνή», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Περιέγραψε μάλιστα, δύο περιστατικά, όπου έγινε απόπειρα να λυθούν οι διαφορές τους, όμως τελικά, η κατάσταση έγινε χειρότερη.

«Τον συγχώρησα δυο φορές», ανέφερε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

«Μια φορά πήγαμε να δούμε Ρέμο-Μαρινέλλα στη Θεσσαλονίκη και μας έβαλαν δίπλα δίπλα. Μόλις με είδε, γύρισε το κεφάλι του από την άλλη. Στεναχωρήθηκα, τον αγκάλιασα και του είπα δεν θέλω να είμαστε εχθροί. Πηγαίνω αργότερα στη Ρόδο διακοπές και ήταν εκεί. Μου είπε να πάρω την παρέα μου και το βράδυ να πάω στο μαγαζί που τραγουδούσε. Πήγαμε πράγματι και όταν με σήκωσε στην πίστα, είπε ότι “ο Φλωρινιώτης έβαλε ένα λιθαράκι και αυτός στο σόου”. Άκου πως με παρουσίασε. Έπειτα κάποιοι από τα πίσω τραπέζια άρχισαν να με γιουχάρουν. Τους είχε βάλει εκείνος», υποστήριξε ο τραγουδιστής.

Κλείνοντας, τόνισε για τον Λευτέρη Πανταζή: «Δεν υπάρχει πιο κακός, πιο ύπουλος άνθρωπος. Είναι τόσο ψεύτης».

 

Ωστόσο, σήμερα ο Λευτέρης Πανταζής, μίλησε στην εκπομπή των Χατζίδου - Παύλου με πολύ καλά λόγια για τον Φλωρινιώτη.

 


«Έφυγε ένας καλός συνάδελφος που είχε κάνει την πορεία του στη δισκογραφία. Ήμουν πολύ καλός φίλος με την οικογένειά του, με τον αδερφό του Αντώνη Λορέντζο με τον οποίο παίζαμε και ποδόσφαιρο και έχουμε τραγουδήσει και μαζί. Τον Γιαννάκη τον θαύμαζα πάντα, να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και καλό παράδεισο. Τι άλλο να σχολιάσω;» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Τι να πω; Δυστυχώς, τον τελευταίο καιρό φεύγουν πολλοί γνωστοί και άγνωστοι φίλοι μας και στεναχωριόμαστε γι’ αυτό. Είχα χρόνια να μιλήσω μαζί του».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο με τις σημερινές δηλώσεις Πανταζή 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!