GOSSIP

Η Σολωμού θέλησε να εξηγήσει γιατί ήρθε σε κόντρα με αεροπορική εταιρεία

Μετά το χαμό που προκάλεσε η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία πήγε να... κράξει μέσω social media γνωστή αεροπορική εταιρεία επειδή έχασε την πτήση, αλλά η ίδια βρέθηκε στο στόχαστρο χρηστών του twitter, στην πορεία και η Μαρία Σολωμού, έκανε ανάλογες καταγγελίες για την εν λόγω εταιρεία και επίσης εισέπραξε αρνητικά σχόλια.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός είπε πως δεν την άφησαν να ταξιδέψει μαζί με το σκύλο της στη Θεσσαλονίκη, καθώς δεν είχε μαζί της το βιβλιάριο υγείας του ζώου και ισχυρίστηκε πως δεν αναφέρονταν τίποτε σχετικό στην ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας, κάτι όμως που αποδείχτηκε πως δεν ισχύει.


Η ηθοποιός βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ και θέλησε να διευκρινήσει  τη δήλωσή της για την αεροπορική εταιρία και τον σκύλο της. «Δεν είμαι τρελή, δεν έχω δείξει ποτέ το βιβλιάριο του σκύλου μου» είπε ακόμη.

«Εγώ δεν έχω δείξει ποτέ το βιβλιάριο του σκύλου. Πουθενά δεν μου το έχουν ζητήσει και δεν ξέρω, αν φταίει επειδή είμαι αναγνωρίσιμη. Σε κανένα φίλο μου ποτέ δεν ζήτησαν. Αν μου το είχαν ζητήσει θα το είχα, δεν είμαι τρελή. Είμαι πολύ τυπική σε αυτά τα πράγματα. Σε άλλη εταιρία δεν μου έχουν ζητήσει ούτε ταυτότητα, εγώ πετάω δύο χρόνια, κάθε εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και δεν μου ζήτησαν ποτέ ταυτότητα. Με χαιρετάνε στον έλεγχο», είπε.

Ενώ πρόσθεσε: «Τώρα πέταξα με άλλη εταιρία, κακώς δεν είχα το βιβλιάριο του σκύλου μαζί, αλλά δεν είχε και μια υποσημείωση. Φάουλ δικό μου. Ο τρόπος όμως, που αντιμετωπίζεις μια κρίση είναι πολύ σοβαρός. Το ότι δεν βγαίνει κάποιος υπεύθυνος να μου μιλήσει και περιμένω ένα τέταρτο και έρχονται με ύφος.. όχι, όχι. Τσακώθηκα στο αεροδρόμιο».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα από την εκπομπή Πρωινό Μας και τα σχόλια της Φαίης Σκορδά και των συνεργατών της

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!