GOSSIP

"Πόλεμος" μαίνεται ανάμεσα στους Χριστοπούλου και Παπανώτα

Η Έλενα Χριστοπούλου ανέβασε το βράδυ της Δευτέρας 5/6 ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απευθύνθηκε στον Δημήτρη Παπανώτα και η απάντησή του ήρθε σήμερα και ήταν πολύ αιχμηρή.

«Πολύ καιρό τώρα προσπαθείς να με μειώσεις, μιλάς για εμένα άσχημα, απαξιωτικά για τη δουλειά μου, χωρίς να έχεις ιδέα ποια είμαι, τι κάνω και πόσο έχω παλέψει. 20 και χρόνια εργάζομαι χωρίς να ενοχλώ κανέναν, χωρίς να ζητάω χάρες, χωρίς να κάνω εκπτώσεις, χωρίς να έχω δώσει δικαιώματα.

Σταθερά χωρίς φανφάρες. Έχω δεχθεί πολλά χτυπήματα για πολλά. Όμως για τη δουλειά μου δεν θα επιτρέψω άλλα. Είμαι η Έλενα Χριστοπούλου γιατί ποτέ δεν λες το όνομά μου; Λες πάντα αυτή η κυρία με ειρωνεία. Φτάνει!

Εγώ πιστεύω στην προετοιμασία που συναντά την τύχη, αρκεί να υπάρχει φως. Αυτή είμαι! Αν έχεις άλλη απορία μπορώ να στη λύσω. Καλό βράδυ κύριε Δημήτρη Παπανώτα», έγραψε η Έλενα Χριστοπούλου.

Μετά την ανάρτηση που έκανε η Έλενα Χριστοπούλου στο Instagram, ο Δημήτρης Παπανώτας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε αυτό και να κάνει το δικό του σχόλιο για τη γνωστή μάνατζερ.

Η Έλενα Χριστοπούλου έγραψε, μεταξύ άλλων, για τον Δημήτρη Παπανώτα πως «πολύ καιρό τώρα προσπαθείς να με μειώσεις, μιλάς για εμένα άσχημα, απαξιωτικά για τη δουλειά μου, χωρίς να έχεις ιδέα ποια είμαι, τι κάνω και πόσο έχω παλέψει».

Στον αέρα, λοιπόν, του Happy Day, κι ενώ συζητούσαν για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ήρθε η κουβέντα και στην Έλενα Χριστοπούλου.

«Έχει και λόγο, δες σε αυτή τη συνέντευξη τι ωραία που μιλάει», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Κώστας Φραγκολιάς του απάντησε: «Δηλαδή σε σημείο που δεν χρειάζεται πια μάνατζερ, ε Δημήτρη μου;» και έβαλαν και οι δύο τα γέλια.

«Τη μάνατζερ, πώς τη λένε; Θυμάσαι;», τον ρώτησε η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε: «Χουάνα η παρθένα».

«Αφήστε την Έλενα Χριστοπούλου που μας βλέπει τα πρωινά, μην την τσαντίζετε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δ.Π.: Το δακρύβρεχτο το διάβασες; Χουάνα η παρθένα, κανονικά. Η Οδύσσεια μιας κατατρεγμένης.

ΣΤ.ΤΣ.: Δεν το είδα!

Δ.Π.: Χάνεις!

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!