GOSSIP

H Μαλέσκου έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για την κορούλα της [εικόνα]

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, αφού βρήκε τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του συζύγου της Κωνσταντίνου Δανιά και πλέον εδώ και ένα μήνα, το ζευγάρι έχει συμπληρώσει την ευτυχία του με την άφιξη μιας κορούλας.

Οι δυο τους έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 5 Μαΐου 2023 και η παρουσιάστρια προχώρησε χθες Δευτέρα 5/6 σε μία τρυφερή ανάρτηση, με αφορμή αυτή την πρώτη επέτειο της συμπλήρωσης ενός μήνα, από την ημέρα που πρωτοκράτησε στην αγκαλιά της την κόρη της.

«1 μήνας μαζί. Κι εγώ νιώθω ότι υπήρχες πάντα στη ζωή μας. Όλα ξαφνικά απέκτησαν νόημα. Ακόμη και ο χρόνος. Σ’ αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου στη λεζάντα της δημοσίευσής της στο Instagram. Στη φωτογραφία βλέπουμε την ίδια να ποζάρει κρατώντας το καρότσι με τη νεογέννητη κόρη της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ιωάννα Μαλέσκου, παρά το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξαν τα Media, προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να προστατεύσει την εγκυμοσύνη της, καθώς και τον πολιτικό γάμο που έκανε με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!