GOSSIP

H Ματίνα Νικολάου μίλησε για το διαζύγιό της

H Mατίνα Νικολάου έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στη μητρότητα και τον χωρισμό της από τον πατέρα του γιου της.
 

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» και εξήγησε αρχικά, πως η ίδια και ο σύζυγός της επισκέπτονταν οικογενειακό σύμβουλο, αφότου χώρισαν.

«Όταν αποφασίσαμε να χωρίσουμε, το παλέψαμε πολύ, πήγαμε σε οικογενειακό σύμβουλο, το προσπαθήσαμε και ενώ είχαμε χωρίσει, κάναμε ξανά μια προσπάθεια να είμαστε όλοι μαζί, αλλά δεν τα καταφέραμε πάλι», είπε αρχικά.

«Όταν αποφασίσαμε τελικά, ότι θα χωρίσουμε, εγώ εκεί αισθανόμουν ότι είμαι μόνη και δεν θα τα καταφέρω. Δεν ίσχυε όμως, τίποτα από όλα αυτά. Είμαστε πάρα πολύ δυνατοί για να καταφέρουμε πράγματα», συμπλήρωσε.


Στη συνέχεια, μίλησε για τη ζωή της και την κατάσταση της οικογένειάς της μετά τον χωρισμό.

«Σίγουρα κι εγώ αυτό είχα ονειρευτεί. Να έχω την οικογένειά μου, να είμαστε όλοι μαζί, να μεγαλώσει το παιδί σε μια κανονική οικογένεια. Δεν ξέρω όμως, αν το "κανονική οικογένεια" ισχύει πια, γιατί εγώ αισθάνομαι ότι είμαι σε μια κανονική οικογένεια στην ουσία της», τόνισε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Υπάρχει πολύ μεγάλη αγάπη και για τον πρώην άντρα μου και από τον πρώην άντρα μου το ίδιο. Με αγαπάει πάρα πολύ, οπότε αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για το παιδί».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!